Szerintetek mennyire egészséges, vagy egészségtelen a nesquik gabonapelyhek? Eszik a Ti gyereketek?
3-4 havonta kaőp egy egy dobozzal de nem ártalmas ugy vélem ha csak azt nem kapja éjjel nappal
én most már venni fogok ilyet vagy hasonlót mert alig eszik reggelit ezt legalább hajlandó megenni és akkor a reggeli kipipálva
ha ártalmas lenne betiltanák
Uzsira kapja néha, nem rendszeresen. Én natúr yoghurttal szoktam leönteni, mert annak kellemesen savanykás az íze és utána még gyümölcsöt is kap.
Ha csak alkalomadtán eszik és nem éjjel-nappal, akkor nem ártalmas!
Én is vettem a gyerekeimnek ,mert a kicsi vashiányos és azt hallottam, hogy valakinek doki javasolta, mert sok hozzáadott vas van benne. A nagyobbik gyerekem és a férjem imádják( ők nem vashiányosak), de a kicsi nem eszi, csak a tejet issza le róla.
Egyébként ha csak hetente párszor kapja nem egészségtelen. Olyan, mintha kakaót inna mondjuk kiflivel: gabona, tej, kakaó
Bár én is jobban szeretném, ha inkább a sima corn flakes-t ennék. De még abban is van cukor, szóval az se teljesen egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!