Vettetek már téli overált a gyerkőcnek? Milyet?
Igen, ezeket mindig augusztusban veszem, olyankor szinte fél áron vannak, szintén vaterázok, mert nem tudok ilyesmivel fél napokat eltölteni.
Én 2 részest veszek, mert az ovisom azt szereti, a kicsivel meg megyek az oviba a nagyért és akkor a fölső részt le tudom venni, de ez igaz minden másra is, vásárlást stb, a kezelásbas overallokat nem lehet levenni ilyenkor.
Köszi!
És hogyan lövitek be a méretet?
2. vagyok!
Több lehetőség van, ha még nem vásároltál így, akkor nehezebb. Én tavaly is Columbiát vettem, így könny egy mérettel nagyobbat venni.
Amúgy lemérem a gyerek főbb méreteit, vagy ha van olyan ruhadarabja aminek hasonló a fazonja és jó rá, akkor ahhoz viszonyítok.
Egy egybe részes overálnál lehet akár egy pizsirugi is. Persze rá kell hagyni, mert alá kell öltözni. Itt fontos a váll-ülep távolság, és a belső szárhossz.
Ha két részest keresel, akkor egy tavaszi kabáthoz és egy sima kantáros nadrághoz viszonyíthatsz.
Mindenki felrakja a hirdetésnél ezeket a méreteket a gyári 98-as, 104-es, stb. kívül, ha nem, akkor rá lehet kérdezni.
Tökéletesen lehet így vásárolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!