Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szüretelni megy a gyermekem...

Szüretelni megy a gyermekem az ovijával, darázscsípésre mit készítsek be neki?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Kalciumot és egy Bibliát.
2012. szept. 16. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ecet nagyon jo ra, de inkabb az ovonovel beszeld meg, hogy ok keszulnek-e ra.

En nem tennem be a fiam taskajaba meg az ecetet sem, olyan kis bolondok tudnak lenni.

A calcimusc pedig uvegben van, azt vegkepp nem tennem oda.

Amugy rovarcsipesre van stift, asszem Vape markaju.

2012. szept. 16. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk az ovis "házipatikában" van calcimusc. Bár azt is a szülők szokták összedobni. De a gyereknek ne készíts oda semmit, úgyis az óvónőnek fog panaszkodni, ha megcsípi a darázs. Esetleg kérdezd meg az ovit van e nekik kálcium, vagy vigyél-e. Jó rovarcsípésre a First spray is, vagy amit az előzőek írtak. De szerintem ne fesd az ördögöt a falra!

Egyébként a napokban olvastam, hogy nem is jó a calcimisc állítólag rovarcsípésre, sőt még árt is. Azt nem írták, hogy miért. Esetleg valaki nem hallott ilyesmit? Mondjuk saját bőrömön tapasztaltam, hogy hamarabb elmúlik a csípés, ha kálciumot iszok.

2012. szept. 17. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,nekem majd csak jövőre mennek ikreim oviba.De most úgy meglepődtem.Ovodásokat minek visznek szüretelni?
2012. szept. 17. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányomék meg almáskertben voltak. 2 szem almát szedett mindenki, egyet megettek ott, a másikat meg hazahozták. Ez egyfajta kirándulás, ismerkedés a természettel, egészséges életmódra nevelés. Nem úgy kell felfogni, hogy "dolgoztatják" őket. Ők minden évben mennek ősszel almáskertbe, tavasszal állatkertbe.
2012. szept. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!