Most akkor jó a fülcsepp vagy sem?
A házidokink azt mondta, nem jó a fülcsepp (konkrétan arra az esetre mondta, szóval nem tudom hogy máskor használja e). Mikor a fiamnak fájt a füle, bele is nézett, mondta hogy "opálos" ha jól emlékszem, kapott antibiotikumot (láza is volt), meg Kataflam cseppet.
Most a másik fiammal ügyeleten voltam szintén a füle miatt, neki nem volt láza, csak náthás pár napja, és nagy sírt annyira fájt a füle. Adtam neki is Kataflamot, de azért bevittem ügyeletre, hátha kell valami más gyógyszer is.Ott a doki cseppentett bele neki, meg gézre tett kenőcsöt, beletette a fülébe, 1-2 órát bent volt, azt mondta annyi kell. Tényleg sokkal jobban lett a fiam, már a csepp is használt, de utána még jobban lett.
Mindkét dokit ismerem, első a háziorvosunk, másik gyerekorvos. Házidokink már rég óta ugyanez, hozzá járunk hét közben, a gyerekorvost is ismerem, mert ő jár ki a védőnőnkhöz is havonta tanácsadáskor, ő is ismer minket.
Mindkét orvosban megbízom, így most fogalmam sincs kinek kéne hinnem?
Mikor kell a csepp? És van olyan amikor nem lehet? Azt honnan lehet tudni?
A gyerekovros OTIPAX nevűt ajánlotta, ismeritek esetleg?
Köszi előre is!
2 évesek a fiaim
Első válaszoló vagyok, gyerekkorom óta fülfájós.
Próbáltam én is a kőrózsát (meg mindent, amit lehetett...) nekem nem használt, nem mellesleg annyira csíp, hogy nem csodálkozom, hogy kivakarta a fülecskéjét. :((
Manapság már nem is nagyon írnak fülcseppet, én nemrég szájon át szedhető antibiotikumot kaptam és jártam kenőcsös gézcserére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!