Mi a véleményetek az eldobható bugyipelenkáról?
Azt ugyan nem vettem észre, hogy szobatisztaság kérdésben előny lett volna (soha nem próbálkozott, aztán minden előzmény nélkül egyszer csak nem engedte magára adni, és onnantól egy-két baleset árán szobatiszta lett), de imádom a bugyipelust.
Onnantól, hogy ülni kezdett a baba, ezt használtam, mert nem nyomta a pocakját, nagyon kényelmes volt. Az sem hátrány, hogy jól nézett ki a kis fenekén, főleg szoknyában.
Második vagyok, de megpróbálok 1-es helyett válaszolni.
Vannak gyerekek, akiket érdekel a bilizés, de még nem érettek a szobatisztaságra.
Náluk jó ez a fajta pelus, mert olyan mint egy bugyi, le és fel tudják húzni maguknak.
1-es vagyok. A lányom van hogy szól, letolja, pisil. Van hogy akkor szól mikor már csorog. Az első esetben jó hogy olyan mint a bugyi. Megtanulja hogy ha pisilni kell le kell először tolni a bugyit.
Én 50ft/db áron veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!