Rajzolással kapcsolatba kérdeznék?
Lányom két éves irka firkál néha
DE
nagyon gyakran előveteti velem a szines ceruzákat füzeteteket egy probléma merül fel csak én rajzoljak ö meg nézi
Ez Baj? hogy ösztönözhetném hogy inkább ő rajzoljon?
vagy ez ilyen életkori sajátosság?
szerintem nem baj
rajzolj neki nyugodtan ebből is tanul h te hogyan csinálod
esetleg mond h rajzoljon ö is közben mesélj a színekről formákról mondókázz közben
Az én kétéves fiam detto ilyen. Egy évesen kezdett zsírkrétával rajzolni, hónapokig ez volt a kedvenc elfoglaltsága, napi 4-5 lapot rajzolt tele, aztán rakta ki a hűtőre. Pár hónapja már kevesebbet rajzol, viszont engem rajzoltat. A kedvencem a vonat volt, sínnel, alagúttal, apukával a mozdonyban, és mi ketten, ahogy ülünk egy vagonban. Vért izzadtam, de sikerült. Aztán buszt, villamost, autót,mindben benne az egész család, tűzoltó autót, utóbbit szigorúan kiskutyával rajzoltat. Fát már tud rajzolni, az felismerhető. Az autó pedig két kör, felettük egy egy nagyobb összefüggő területet határoló vonal. Én tegnap mutattam neki a pont, pont veszőcskét, az tetszett, ő is rajzolta. Próbáld ki te is, hátha bejön.
A másik a fessünk vízzel kifestők, attól teljesen el van ájulva, csak ő festheti, senki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!