Írjátok már le légyszi mekkora a gyerkőcötök paplan és párna mérete. És hol vettétek?
Van egy 3éves fiam, mikor 1 éves lett a KIKA-ban vettünk neki akciósan egy paplan párna szettet...persze már nem kapható
Most 1 éves a kislányom, neki is szeretnék télre paplant párnát...Megcsinálnám úgy hogy a fiamét odaadnám neki, a fiam meg kapna egy NORMÁL méretűt...de mi a normál méret?
Az ikeás baby paplannak olyna lehetetlen mérete van hogy csak na...pedig olcsó lenne, de a 3 évesemnek már kicsi
A fenőtt méret az 150x200 elvileg ugye?
most láttam olyan gyerek szettet ami 90x140es paplannal van asszem az is kika
Valamiért idegesít ha nem egyformán van valami a gyerekeknek, nem tudom miért :) Kínosan figyelek rá hogy egyiknek sem legyen se több se kevesebb....(akár ruha, akár játék, akár függöny, ágynemű, stb :D)
Hol és mennyiért lehet venni?és a ti 1éveseteknek vagy 3 éveseteknek mekkora paplanja van?
(hálózsákot utáljuk, takaró mániám van :D)
Kb. két évesen váltottunk zsákról takaróra, és igen, akkor vettük ezt a nagy méretet.
Hatalmas előnye volt, hogy begyűrtük a matrac alá oldalt és alul, így amolyan "félhálózsák" lett belőle, és nem takaróztak ki annyira könnyen, mint egy kis takaróval, télen azért ez jól jött.
Később 4 évesen már biztonsággal betakarta magát a lányom éjjel is, ha fázott.
Ja, és a legvékonyabb nyári takarót vettük meg nekik.
Ez úgy van, hogy a gyerek méret az 100x140.
A legtöbb boltban ahol árulnak pl huzatokat hozzá ezt fogod látni.
Ettől általában azok a boltok térnek el, amik azt akarják, hogy ha megveszed (az egyébként szuper jó minőségű) ágyneműjüket, akkor csak náluk tudjál hozzá huzatot venni. Ilyen pl az IKEA (meg biztos van még pár ilyen áruház.
Az én háromévesem a "babatakarójával" takarózik. Amit még úgy vettünk hogy babatakaró, de a nagyobbik fajta méret (elég nagy), még jó neki bőven. Az olyan, hogy nem kell huzat, egyben van a huzat a béléssel egy az egyben ki lehet mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!