Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerektől el kell venni a...

A gyerektől el kell venni a játékot egy idő után?

Figyelt kérdés

Egy kérdés apropóján érdekelne. A lényeg az, hogy kiderült, a 40 éves pasas játék macival alszik. Erre az egyik válasz:

"Nem vették el időben tőle. A fiamból is kinézem."

Ez mi? Nem vették el időben tőle? Időben? A gyerektől bizonyos időben el kell venni a játékot? Csak én nem hallottam még ilyesmiről? Ez komoly?

2012. szept. 10. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hááát szerintem aranyos a macival alvó 40 éves pasi .-)))

én nem venném el tőlük nem látom értelmét akkor mivel fog játszani ??? lefoglalni magát stb....

2012. szept. 10. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

dehogy kell tőle elvenni semmit

ha egészséges a szellemi-érzelmi fejlődése a babát, mackót komolyabb játékra cseréli teljesen magától

2012. szept. 10. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van, magától fogja letenni a gyerek, nem kell elvenni tőle. Ha mégsem teszi le (ld. a 40 éves), akkor lehet(!) jele valamilyen pszichés problémának (depresszió, stb.), és akkor egy játék-elvétel úgysem segít, csak ront.
2012. szept. 10. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is macival alszom 33 vagyok (de 18. szülinapomra kaptam a macit). Semmi pszichés bajom nincs egyszerűen csak szeretem azzal megtámasztani magam.

A kisebbik lányomnak van egy alvós társa soha eszembe nem jutna elvenni tőle.

2012. szept. 10. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De hülyeség ez! Nem hiszem, hogy a 40 éves pasi úgy ragaszkodik a macijához, mint egy kisgyerek. Lehet, hogy kapta valakitől, aki sokat jelent neki. A férjem is sokáig azzal a macival aludt, amit én vettem neki egyik szülinapjára.
2012. szept. 10. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Semmi pszichés bajom nincs egyszerűen csak szeretem azzal megtámasztani magam."

Azzal nincs is semmi gond, én sem ilyenre gondoltam. Például egy ismerősöm egy nagy plüsskutyán alszik, mert csak attól nem lesz allergiás rohama éjjel. :)

2012. szept. 10. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez megnyugató. Olyat hallottam már, hogy elvitte a cica a cumit stb. de sose hallottam olyanról, hogy játékot el kell venni tőle, ha nem teszi le magától.
2012. szept. 10. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
El ne vedd a gyerekedtől az alvós pajtását. Majd, ha nem érzi szükségét, hogy együtt aludjanak, leteszi magától. Ha elveszed, azzal csak a kis érzékeny lelkivilágát bolygatod meg feleslegesen.
2012. szept. 10. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a mostohám 10 éves koromban elvette az összes babát,mert szerinte az nagyon gyerekes játék....hát...lelkitörést azért nem okozott,de nem gondolnám a mai fejemmel se -30-as anyuka vok-hogy ez jó lépés volt tőle.Én biztos nem vennék el így egy játékot se a fiamtól.
2012. szept. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!