3,5 év alatt 3 nátha láz nélkül,1 3 napos láz.4 nap ovi után torokfájás, full taknyos és 38C-os a fiam?!
Szerintetek?
Mondta a fiam, hogy ott többeknek folyik az orra, taknyosak, köhögnek.
Miért lehet így oviba járni?
Ma reggelre taknyosodott be a fiam, de eszembe sem volt vinni.
A munkára nem lehet fogni, mert beviszem taknyosan, ott még betegebb lehet, nemhogy 2 nap alatt elmúljon. Így lehetséges, hogy mégsem tud anyuka dolgozni menni és nem 3 napig, hanem egy hétig, mert nem kezelte ki a gyerekét. Aki behozza a beteg gyerekén, a másikét is megfertőzi.
És így nem egy gyereknek kell gyógyszert venni, hanem a másik 10-nek is.
Miért ilyen felelőtlenek a szülők?
Vagy én látom rosszul??????
De hisztérikus volt éjjel a betegségtől, mostmeg dél óta csak feküdt lázasan. Mostmár alszik.
Van egy 1,5 évesem is, ő is el fogja kapni és én is a nagy hasammal és a dolgozó párom is.......független, hogy vitaminokon, egészséges kajákon élünk.
Ha az adott gyerek 2 napig otthon maradna, akkor nem fertőzne meg másik 10-et és nem hatványozódna meg a betegek száma és a munkából végülis kiesők száma.
Az, hogy megerősödik az immunrendszerük, nem értem!!!! Mert akkor ugye elkezdik az ovit, ott 1-2 hónapig betegek lennének max és utána SOHA többé. De nem ez van, folyamatosan betegek, hisz folyamatosan betegen megy valamelyik és visszakapja a náthát, influenzát, torokgyulladást és ki tudja mit, amire a szervezet nem szerez immunitást.
Szóval nem folyna folyton az orruk, ha annyira jót tenne nekik ez a takonykórság. Nem?????
De fogd már fel, hogy nem múlik el 2 nap alatt, akárhogy hisztizel te rajta. És nem lehet kéthetente egy hetet otthon maradni a munkából. Vagy mikor dolgoztál te megtehetted volna? Szerinted ki az aki boldogan küld egy beteg gyereket óvodába? A te gyereked érzékenyebb, ezért lázasodott be valószínüleg. És igen, valószínüleg te is és a pici is elkaphatjátok. De a világ nem áll meg mert te gyereket vársz, vagy a fiad óvodába megy. Bevásárlás közben is elkaphatná, vagy a játszón, bárhol.
Az én lányom volt hogy 1,5 hónapig köhécselt, úgy hogy nem volt semmi különösebb baja, amit több orvos, köztük pullmonológus is megerősített, és 2 hétig folyt az orra. Akkor maradtam volna vele otthon 1,5 hónapot? Azóta valószínüleg nem lenne munkám. Légyszi akkor háborodj fel, és szólj hozzá ahhoz hogy lehet e a munkára "fogni" vagy nem ha te is ebben a cipőben jársz.
Próbáld elfogadni, hogy így zajlik az élet.
Második hozzászólásodra reagálva:
Nem törvényszerű hogy folyamatosan betegek. Általában 3-4 hónap alatt lezajlik a nagyja, utána nem kapja meg minden gyerek, még ha van is 1-2 köhécselős a csoportban. Ha tovább elhúzódik, akkor utána kell járni, miért gyenge az immunrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!