Létezik olyan cipő (márka), amelyik szupinált (neyhén), de nem harántemelős?
Én még nem találkoztam harántemelős supinált cipővel...
Mi Salust használunk, a Mausba nemm megy bele a fiam lába, a Supi pedig jóval gyengébb minőségű.
köszönöm az infókat, de pl egy harántemelős dr. punto szandit láttam a minap, ami hosszított sarokakármivel volt, szóval szupinált is volt szerintem 2 in 1. de lehet, félreértettem.
köszönöm, így már tudom, merre induljak
Nem tudom, az milyen cipő lehetett, de ez a két dolog egymás ellentéte, szóval nem tudom mi értelme lenne egy olyan cipőnek.
Ez kb. olyan, mintha egyszerre vennéd be a hashajtót meg a szén tablettát, már bocs a hasonlatért, de jobb nem jutott eszembe...
A Salusnak 5 mm-es a döntése, náluk ez standard. Ha szükséges ennél kisebb vagy nagyobb mértékű döntés, azt lehet, hogy csináltatni kell (nem tudom más cipőkben mekkora a döntés), de azt az ortopédorvos felírhatja receptre, és úgy olcsóbb.
A harántemelős tényleg nem jó, mert passzívan támaszt alá, ellenben a szupinált sarokkal, és szerintem is kizárja a kettő egymást.
Salus árak sacc per kb (mi ennyiért vettük/vesszük):
Szandál 7000 HUF
Zárt cipő: 8000 HUF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!