Az Államkincstár nem egyben utalja a családit és a gyest? Létezik, hogy külön jönne? Vagy mehetek "reklamálni"?
Ha eddig egyben utalták neked, akkor már nem szedik külön. Miért, mi hiányzik? Mennyit kellett volna kapnod, és mennyit kaptál?
Nem lehet tört hónap?
Én egyszer úgy jártam, hogy egy túlbuzgó ügyintéző letiltotta a gyesemet, mehettem be a papírokkal.
Olyan hiánypótlást kért, ami az eredeti papíron rajta volt, azonnal elnézést is kértek, és kaptam a következő utalással a pénzt.
És tök ciki volt a boltban, hogy üres a kártyám, holott csak a cspnyit vásároltam addig...:S
Szóval nézd meg, hogy mi hiányzik összegre, esetleg ha valami már nem jár és csak törthónap.
Sziasztok.
Köszönöm a válaszaitokat!Voltam bent reklamálni és az egyik ügyintéző augusztus 31-e helyett augusztus 1-ével tiltotta le a gyes utalását.Igaz korrigálták is a helytelen dátumot de ez miatt késöbb utalnak.Elnézést kértek és csütörtökön már meg is kapom a hiányzó összeget.Megoldodott a rejtély!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!