Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek arról, ha a...

Mi a véleményetek arról, ha a hisztiző gyereket a szülei nyakon ill. szemközt öntik hideg vízzel?

Figyelt kérdés
Hogy úgy "nyugtassák" meg... :S
2012. szept. 3. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
8%

anyját is igy tarkon csapnám!!!!!!!!

nagyon jo megoldás kb annyira mint amikor ugyanezt megcsinalja szembölez egy akkora sok is lehet hogya lélegzés is leállhat

2012. szept. 3. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Még mindig jobb mintha ütnék vetnék. Ha semmi nem hatásos muszály. Báttyámnál bevált nállam nem .
2012. szept. 3. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Ja és nem hideggel és nem sokkal ezt kihagytam
2012. szept. 3. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Anyukám mindig csak alaposan megmosta az arcomat hideg vízzel és ez hatott. Később már elég volt megkérdezni, hogy menjünk a csap alá? - és már "kussoltam". :)

Szerintem önteni nem szabad, tényleg sokkot okozhat, főleg a hideg víz.

2012. szept. 3. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
4%

Az a lényeg, hogy sokkot okozzon.

Viszont van akinek beválik, és a sokktól meglepődik, lenyugszik, de szerintem csak hisztisebb lesz.

Én biztos nem csinálnám, főleg ha magamnak akarnék jót, márpedig az a lényeg az egészben, ha belegondolunk. Aztán az átöltöztetés stb is rámhárulna egy talán méghisztisebb gyerekkel, ha mégsem vált be.

2012. szept. 3. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Én a nagyobbik fiamat 3 évesen nyakon öntöttem egy kis ásványvízzel mikor az autóban volt és azt "játszotta", hogy kiszállt a gyerekülésből(neki már olyan van, hogy az autó biztonsági öve van használva a gyereküléshez)Ezt elég sokszor eljátszotta és hiába mondtam neki bármit is csak ordított és mászott kifele az ülésből. Kész katasztrófa volt az egész szitu legalább már 30-40 perce tartott ez a kemény hiszti mikor megfogtam egy literes ásványvizes palackot odatartottam az arca elé és ráöntöttem :( (a víz nem volt hideg) hát mit nem mondjak semmit de semmit sem ért csak legalább már nem volt kitikkadva:) szóval mikor a második fiam is kezdte ezt játszani csak erősen fogtam a biztonsági övet, hogy ne tudjon kimászni. Így míg hazafele mentünk neki is volt egy 50 perces autóban bentlevős ordítós hisztije akkor már tudtam hiába önteném le nem sokat érne. Tehát tanultam belőle:)
2012. szept. 3. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem nyakon kell önteni, hanem vízzel lemosni az arcát, ahogy írta is vki. Abban semmi rossz nincs. Nyakon nem szabad, mert tényleg úgy megijedhet, h levegőt se vesz...
2012. szept. 3. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is csak lemosom az arcát hideg vízzel, van hogy beválik, van hogy nem.De inkább csak olyankor szoktam amikor úgy látom, érzem hogy a hisztitől már teljesen magán kívül van, és ettől kicsit észhez tér.
2012. szept. 3. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
Kedves valahanyadik válaszoló, a sokktól nem csak megnyugodni lehet, hanem belehalni is. Nem vesz levegőt, leáll a szíve, és kezdheted az újraélesztést, míg kiér a mentő. Ennyit egyetlen hiszti sem ér!!!!! Soha nem önteném nyakon a gyerekem megnyugtatás céljából!!!! Sem!
2012. szept. 3. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak tudnam miert kell lepontozni mindenkit aki a nyakon ontes ellen van....
2012. szept. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!