Van még más is rajtam kívül, akit a hideg ráz a Szuperdadától?
akkor is azt mondom, van olyan gyerek akinek a dicséret puszi ölelés épp elég a rossz viselkedés visszafogására van amelyiknél meg nem...nekem van ilyen gyerekem, meg olyan is, igyekeztem őket ugyanúgy nevelni egyiknél bejött másiknál nem.
Ezekre amiket írsz nem emlékszem, én a könyveit olvastam.
1,5 éves kortól is használható a Szuperdada módszere? Már ilyen kicsi korban is?
Ez melyik könyve tartalmazza?
Vagy nem életkorok szerint van felépítve?
(Bocsi az off-ért)
Lehet kicsit erőltetett a stilus de nagyon hasznos
és a műsor szereplőinek drasztikus megoldásokra van szüksége mert tarthatatlan hogy x éves gyerek még pelenkás, cumis, nem alszik egyedül....
1-2 módszer igen hatásos , de mint sok más egy egy gyerekre hatásos
érdemes elolvasni áttanulmányozni
Igen Engem is érdekel a könyvek felépítése, műsort néztem csak, és ezek alapján érdekelne a könyv is.Aki olvasta mindkettőt,beszámolna róla? Köszönöm!
Kérdező! Én szívesen meghallgatok eltérő nézeteket,ha az megalapozott és tapasztalatokkal is alátámasztható,tehát Kedves Kérdező,így Engem érdekel a véleményed bővebben a bünti mellőzésével kapcsolatban. Miért ellenzed és mivel helyettesíted alkalom adtán?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!