Harántemelős, szupináló cipő csak problémás aprólábra ajánlott vagy egészséges lábnak sem árt?
Az én ortopédusom azt mondja(kislányomnak is befelé dölt a lába)hogy a szupinált cipő egy idő után tönkreteszi az egészséges lábat tehát olyat csak akkor vegyél ha az orvos ezt javasolja.A lényeg a kisgyerek cipőknél hogy a sarka kemény legyen jól tartsa a lábukat, haránt emelős az lehet.
Nekünk általában linea vagy szieszta van,de mostanában elég jók a d.d step cipők szandik is.
1.vagyok.
Még sosem hallottam a zetpolrol most megnéztem és én nem ajánlanám.Amugy nagyon helyesek.Szerintem nem kemény a sarkánál.És pont az a lényeg,mert akkor tudja jól tartani a lábát.Ha nincs semmi baja a gyereknek akkor talán jó,de az én orvosom akkor sem javasol ilyet.A sajt gyerekeinek is a általam leírt márkákból szokott vásárolni.Ha befelé dőlőnek látod a lábát mindenképpen vidd el mielőtt választasz és a dokid majd segít dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!