Kimoshatom gépbe az esőkabátot aminek a belseje polár?
tudom nem ide tartozik a kérdés,de ti anyukák,biztosan jobban tudtok rá válaszolni,hisz gyermeketek van :)
Szóval beletehetem a mosógépbe,vagy nem?Volt valaki gyerekének ilyen esőkabátja?Ma vettük a tescoba a fiamnak,verdás,és belül polár,de nem mertem még kimosni.Szerintetek?
Nem az a lényeg, hogy a gép ne tudjon centrifugálni, hanem, hogy a ruhát ne centrizd ki! Mosás, aztán kézzel kicsavarod és kiakasztod száradni.
Én egyébként biztosan kifordítva mosnám!
de azért irtam azt,mert a jelzésen az van hogy centrizhetem,viszont centrifugás gépbe meg ne mossam....akkor ezt hogy gondolják?tehát jól összerakták....
van szerintem ilyen öblitőstop vagy mi,de szégyen nem szégyen,csak én még sose használtam,igy nem tudom hogy kell.Csak attól félek,amivel be van vonva ugye,az a nejlon,az nem e szakad majd szét mosásnál.DE megkeresem valahol hátha meg lesz a mosógép papirja,és megnézem ezt a stop dolgot.
és mi van ha bedobod a kádba, és kimosod most az 1x kézzel:-))), majd kinyomkodod, finoman kicsavargatod, azt annyi?
ne tedd a gépbe, hogy úgy ítéled meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!