Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kimoshatom gépbe az esőkabátot...

Kimoshatom gépbe az esőkabátot aminek a belseje polár?

Figyelt kérdés

tudom nem ide tartozik a kérdés,de ti anyukák,biztosan jobban tudtok rá válaszolni,hisz gyermeketek van :)

Szóval beletehetem a mosógépbe,vagy nem?Volt valaki gyerekének ilyen esőkabátja?Ma vettük a tescoba a fiamnak,verdás,és belül polár,de nem mertem még kimosni.Szerintetek?

2012. aug. 31. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sztem ki lehet, de nincs benne mosási útmutató?
2012. aug. 31. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kimoshatod, nekünk van poláros, és már mostam. De a címkét nézd meg, biztos hogy van benne.
2012. aug. 31. 22:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek,ez eszembe se jutott....most megnéztem az ábrákat benne,elvileg 40fokon lehet,de centrifugás gépben nem.Nekünk az van,van egyáltalán olyan amiben nincs??Kiforditsam hogy a polár része legyen kivül ha mosom?Remélem nem lesz baja ha kimosom,mert nem volt olcsó :S
2012. aug. 31. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy a gép ne tudjon centrifugálni, hanem, hogy a ruhát ne centrizd ki! Mosás, aztán kézzel kicsavarod és kiakasztod száradni.

Én egyébként biztosan kifordítva mosnám!

2012. szept. 1. 04:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Én az ilyen cuccokat mindig egyesével beleteszem egy kispárna huzatba és úgy mosom, nem lesz semmi bajuk, nem nyúlnak ki, plusz nem szöszölik össze a többi ruhát és magát a mosógépet sem "koszolják". Állítsd a mosógépet öblítőstop-ra, ha nincs ilyen,akkor vedd ki a kabátot, miután leengedte a gép az öblítő vizet, de még nem kezdett centrizni.
2012. szept. 1. 10:08
 6/11 A kérdező kommentje:

de azért irtam azt,mert a jelzésen az van hogy centrizhetem,viszont centrifugás gépbe meg ne mossam....akkor ezt hogy gondolják?tehát jól összerakták....

van szerintem ilyen öblitőstop vagy mi,de szégyen nem szégyen,csak én még sose használtam,igy nem tudom hogy kell.Csak attól félek,amivel be van vonva ugye,az a nejlon,az nem e szakad majd szét mosásnál.DE megkeresem valahol hátha meg lesz a mosógép papirja,és megnézem ezt a stop dolgot.

2012. szept. 1. 11:44
 7/11 A kérdező kommentje:
azt meg nem látom sajna mikor engedi a vizet,mert nekünk a konyhába van beépitve a mosógép,és mögötte van elvezetve a viz,tehát nem látni :S
2012. szept. 1. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:

és mi van ha bedobod a kádba, és kimosod most az 1x kézzel:-))), majd kinyomkodod, finoman kicsavargatod, azt annyi?

ne tedd a gépbe, hogy úgy ítéled meg...

2012. szept. 1. 13:30
 9/11 A kérdező kommentje:
igen,lehet az lesz :) Az a tuti!
2012. szept. 1. 13:34
 10/11 A kérdező kommentje:
végül kimostam a gépbe kiforditva,szerencsére nem lett semmi baja :)
2012. szept. 5. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!