A bölcsiben mi a benti ruha? Miben vannak a kisfiúk a csoportszobában? Milyen ruha és cipő? Body-val készüljek vagy pólóval? Harisnyával vagy melegítővel? Milyen szandival?
Én elég fázós vagyok, lehet, hogy a fiamat is "fázóssá nevelem" ezáltal, de én télen melegítő nadrágot, ujjatlan body-t és hosszú ujjú pólót adtam rá bentre.
Tavaszra szobatiszta lett, akkor már rövidnadrág/melegítő + póló. Volt bent folyamatosan +2 naci, +2 rövid ujjú body/póló, + 1-2 hosszú ujjú póló. Télen erre még adtam pulóvert/kardigánt, az bent maradt a szekrényében.
Nekünk kellett beadni két melegítő garnitúrát, amit ők mostak, télen úgy mentek ki az udvarra, hogy a benti szerelésre húzták rá a plusz nadrágot és a plusz pulcsit. Vagyis nem télen, hanem ősszel, tavasszal, amikor már nem overálos az idő, de még nem is szimpla melegítőnacis.
Bentinek tökéletes a zetpol cipő, nekünk is az volt. Most superfitet vettem neki, hogy fogja a lábát, féláron megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!