Germicid-c kúpot ismeritek? Vélemények?
Figyelt kérdés
Kb fél éve írta fel a gyerekovosunk,mikor erősen fogzott a fiam és volt pár álmatlan éjszakánk miatta.Még nem használtam,de most az utolsó két foga gyötri szegényemet,hátha szükség lesz rá.Van vele tapasztalatotok?2012. aug. 24. 14:55
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi m indenkinek!
2012. aug. 25. 08:51
12/14 anonim válasza:
Én is adtam neki fogzásnál, de egyéves kor után már nem nagyon hat...próbáld ki, de ne bízd magad rá teljesen:D
13/14 anonim válasza:
A Germicid C nagyon jó, de egy 26 hónaposnak már mást írnak fel,mert a Germicid kevés.
Nálunk a kórházban, ügyeleten és a háziorvosnál is 1 éves korig írják fel a Germicideket, utána már nagyobb hatóanyagú gyógyszer kell.
Fogzásra a Panadol és a Nurofen szirup, bár van akinek semmi nem használ:(
14/14 anonim válasza:
Nekünk is a doki mondta, hogy ilyen idősen már nem sokat ér (mellesleg a fiam már nem is venné szívesen, ha a fenekébe nyomnék egyet). Inkább Nurofen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!