Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Kisfiam ma elesett,...

SOS! Kisfiam ma elesett, lehet szívni az orrát orrszívóval?

Figyelt kérdés
Kicsit mint ha betört volna neki az orra, mert arccal lefele a betonra esett. Vérzett az orra, az ínye. Most már nem látszik semmi, de elég taknyos és ki kéne szívni az orrát, csak nem nagyon merem, nehogy eleredjen megint az orra vére, meg gondolom nagyon fájna neki.
2012. aug. 23. 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Egy kicsit betört az orra? Elvitted az orvoshoz? Én elvinném, és ott megmondják.
2012. aug. 23. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Orvos látta?
2012. aug. 23. 21:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem látta orvos, nem volt olyan vészes a dolog, mint ahogy hangzik. Csak kicsit vérzett az orra, 2 perc után nem volt semmi baja. A kérdésemre esetleg tudnátok válaszolni?
2012. aug. 23. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

Én nem szívnám ki. Elvinném orvoshoz ha úgy érezném, hogy egy "kicsit eltört", akár csúnya esés volt, akár nem.

2012. aug. 23. 21:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem tört el az orra, ezt honnan veszed?
2012. aug. 23. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha betört volna az orra, az nem múlt volna el 2 perc alatt, folyamatosan sírna, vérezne órákig, furán állna, meg lenne duzzadva, iszonyatosan fáj, ha tényleg eltörik. A fiadnak max felrepedt a bőre, vagy elpattant egy ér és attól vérezhetett. Szerintem megpróbálhatod kiszívni, de figyeld, ha fáj neki, vagy újra kezd vérezni, hagyd abba.
2012. aug. 23. 21:57
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
"kicsit mintha betört volna neki az orra", az mit jelent nálad?
2012. aug. 23. 22:01
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
A kérdező már azt sem tudja, hogy mit kérdezett!!! :-)
2012. aug. 24. 09:04
 9/13 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy mit kérdeztem képzeld el. Örülök, hogy egyeseknek ez ilyen vicces, ha egy gyerek össze töri magát. A betört orr nálam azt jelenti, hogy belül vérzik, nem azt hogy eltört, vagy leszakadt, arrébb csúszott stb. Valószínű, ha ömlött volna belőle a vér és nem tudom elállítani és vigasztalhatatlanul sír a gyerekem el vittem volna az orvoshoz, de ilyenről szó sem volt. A lényeg, hogy vérzett a gyerekem orra belül, és nem tudtam, hogy ki szívhatom e vagy sem. 1 rendes válasz jött, a többi meg csak viccelődjön a saját kölykén!
2012. aug. 24. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok! Ne forgasd ki a szavaimat légyszíves. Nem a gyermekeden viccelődtem, hanem amit írtál. A betört vagy eltört már csak játék a szavakkal. Egyik válaszíró sem a kisfiadon nevetett. Remélem a gyermek már jól van!
2012. aug. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!