Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyurmakészlet amiben kinyomó,...

Gyurmakészlet amiben kinyomó, henger, kiszúró formák is vannak így egyben javasolnátok?

Figyelt kérdés
Keresem de nem találok csak külön külön szetteket. Anyukáméknak szeretném megmutatni hogy olyat kérnénk a fiam szülinapjára. 3 éves.
2012. aug. 23. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, a lányom mind használja. érdemes venni szettet.
2012. aug. 23. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a tesco-ban vettem anno a lányomnak.Rendes szett,igaz kerámia gyurmával,de lehet venni külön játszósgyurit.
2012. aug. 23. 14:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem, de olyan márka vagy linkelni esetleg amiben egyben vannak ezek a dolgok, mert találtam ugyan de külön külön tehát pl. verdás kiszúró forma, meg külön henger. Külön gyurma stb. és így külön külön tuti nem fogják anyumék összeválogatni hanem vesznek valami mást...(amire semmi szükségünk)
2012. aug. 23. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:
tescó, köszi ott nem néztem még.
2012. aug. 23. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 23. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
itt is nézelődhettek, sokféle van: [link] Az Auchanban is van készlet (mi anno ott vettünk), gondolom mostanság is árulnak, de bármelyik játékboltban találtok. A neten meg tudod mutatni, aztán ott veszik meg, ahol akarják, legalább lesz róla fogalmuk, mit keressenek.
2012. aug. 23. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, Tescoban vettük mi is:

[link]

Vettem hozzá még egy kisebb készletet:

[link]

2012. aug. 23. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Tök jók, köszi!!! A TULLison most mentem végig ott kevésbé tudtam kivenni melyik mit is tartalmaz...
2012. aug. 23. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!