Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én fiam őrült meg a...

Csak az én fiam őrült meg a nyár végére, és én várom az ovikezdést?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem bírom idegekkel, kora reggeltől nyafogás az első szava neki ez kell az kell, láthatóan nem bír magával már mit kezdeni, holott mindennap napi 2x2 órát játszóterezünk biciklizünk, homokozunk. (van egy 2 éves huga is). 1 órát valami kézműves dolgot csinálunk. Mesélek délben és este, amikor módunk nyílik rá (sajnos nem elég gyakran) találkozunk más gyerekekkel és mégis egyre rosszabb. Rombol, ártani próbál, a hugát nyüstöli, tényleg nem tudom hogy tudnám /tudtam volna még ennél is jobban foglalkoztatni.

Annyira rossz érzés mert számolom a napokat visszafelé. Illetve minden áldott nap már balhézni kell vele, és olyan negatív lesz így oviba menni szeptembertől.

2012. aug. 23. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Unatkozik, kevés neki a te társaságot, hiába igyekszel.

Az én lányom még nem járt oviba, most kezdi, de én is nagyon várom. :)

Dehogy lesz negatív menni.:)

2012. aug. 23. 09:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát csak úgy értem hogy kicsit olyan érzés van mindenkiben szerintem hogy na végre már megy, kicsit "kipihenjük" egymást...úgy értem a családban.

És szerettem volna ha pozitiv élményként marad meg ez a nyár neki hogy milyen jó volt, nem úgy hogy de utálok itthon ülni már.

2012. aug. 23. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Fiam 4 éves lesz novemberben, lányom szeptemberben 2. Kb. fél órája hívtam a nagynénjét, hogy kérlek, vidd el a fiamat magaddal a mamához és majd este megyek érte, mert itt az elég. Mindenért nyafog, ha nem ő kapja előbb a reggeli kakaót összedől a világ, ha nem úgy rakom össze a vonatsínt ahogy megálmodta eldobja, hogy így már nem is kell, ha a huga játszik valamivel, elszedi. Mindenen nyávog, sír, ha a huga a közelébe megy, és ő épp ezt nem akarja, akkor rámordul mint egy kutya, meg odacsap.

Mondta az előbb ő is meg én is ,hogy na unalmas már ez a nyár, kezdődjön az ovi.

2012. aug. 23. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedul ne aggodj. :) Mi kulfoldon elunk es itt szerencsere nincs a bolcsibe/oviba szunet nyaron (vagyis viheted a gyereket ha dolgoznod kell vagy szeretned vinni). En gondoltam, hogy kiveszek egy jo 3 het szabit es egy csomo mindent fogunk csinalni. Hat szegyenlem bevallani de orultem, hogy johetek melozni pedig nekem csak 1 kisfiam van. Ahogy mar fent irtak keves voltam neki. Pedig ugy hidd el, hogy en minden masodik napra programot szerveztem neki, neha kettesben menunk, neha apa is jott es neha baratokkal es tobb gyerekkel. Vittem lego orszagba, vittem gozmozdonyozni, uszni, tengerpartra, voltunk hajozni, mentunk allatkertbe, sarkanyt eregettunk a parkba, piknikeztunk, elmentunk mokusokat meg kacsakat etetni a tohoz...Mikor rossz ido volt kekszet sutottunk es o feldiszitette, gyurmaztunk, legoztunk, tobbszor mentunk pizzani, fagyizni... Megis alig lehett birni vele. Pontosan az amit te irtal. Ha egy nap mar otthon kellett ulni mert esett az eso akkor hiaba jatszodtam vele semmi nem volt jo. Kisfiamon hetvegen is latszik, hogy neha unatkozik. Szerintem hianyoznak neki a baratai. Van egy kiscsaj meg ket kisfiu baraja akikkel meg 1 evesen egyut kezdtek a bolcsit. Veluk nagyon jol elvan es imad jarni bolcsibe, nemsokara kezdi az ovit es szetrencsere a kisbaratival egyszerre. Nyugodtan megkovezhettek de en mondtam is a ferjemnek, hogy a maradek 12 nap szabadsagomat karacsony elott ugy fogom kivenni, hogy a gyereket viszem meg bolcsibe mert csak tiszta orulet lenne. Igy nyugodtan kitakaritok, sutok-fozok es egy kicsit kikapcsolodok, elmegyek vasarolni es neha kettesben ebedelni a ferjemmel. Mert ha a rossz ido miatt bent kell tartanom a kisfiam akkor mindenki megorul es mire lekezdodnek majd az unnepek kinyulunk. :)) Nallunk olyan eset is volt, hogy a kisbaratai miatt nem akart hazajonni a bolcsibol. Ugy elkuldte a ferjem mint annak a rendje. Szegeny ferjem csak pislogott mert gondolta, hogy "te jo eg" mit gondolhatnak a bolcsis gondozok, hogy a gyerek haza sem akar jonni. Mintha otthon nem lenne jo dolga szegenykenek. :))
2012. aug. 23. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez a helyzet sajnos:(!

Már szinte vágom a centiket szeptember 3-ig.

Az én fiam május óta van otthon,nem járt nyáron sem bölcsibe,mert a tesó sulis,így nem akartam őt vinni,amikor a tesó itthon van.

Mi is a szabadnapjaimon mindig megyünk valahova,próbálom fárasztani,de most már egy vásárlás is tortúra,mindent ő akar csinálni,hisztis,szemtelen.

Egyik pillanatban még bújik,másikban pedig ordít.

Abban bízom,hogy az ovi kezdés után egy kicsit "letörik a bajszát":)!,addig ezt a pici időt még kibírom.Jövő héten még barátokkal elmegyünk egy pár napra a Balatonra,a barátnőm kisfia is ennyi idős,ha együtt lesznek talán lenyugszik.

Kitartás!

Azt gondolom egyébként,hogy mindent megpróbálunk jól csinálni,csak ők többre vágynak,de sajnos nem lehet mind két gyereknek egyszerre jót tenni:(

2012. aug. 23. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már 2 hete seduxenen élek. :) 10 éves fiú, 8 éves lány és 3 éves fiú :)
2012. aug. 23. 15:01
 7/7 A kérdező kommentje:
:)) Köszi a válaszokat!! Korábban mindig úgy furcsállottam mikor valaki ezt mondta hogy alig várja a szünet végét. De most már értem sajnos :(
2012. aug. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!