Csak az én fiam őrült meg a nyár végére, és én várom az ovikezdést?
Egyszerűen már nem bírom idegekkel, kora reggeltől nyafogás az első szava neki ez kell az kell, láthatóan nem bír magával már mit kezdeni, holott mindennap napi 2x2 órát játszóterezünk biciklizünk, homokozunk. (van egy 2 éves huga is). 1 órát valami kézműves dolgot csinálunk. Mesélek délben és este, amikor módunk nyílik rá (sajnos nem elég gyakran) találkozunk más gyerekekkel és mégis egyre rosszabb. Rombol, ártani próbál, a hugát nyüstöli, tényleg nem tudom hogy tudnám /tudtam volna még ennél is jobban foglalkoztatni.
Annyira rossz érzés mert számolom a napokat visszafelé. Illetve minden áldott nap már balhézni kell vele, és olyan negatív lesz így oviba menni szeptembertől.
Unatkozik, kevés neki a te társaságot, hiába igyekszel.
Az én lányom még nem járt oviba, most kezdi, de én is nagyon várom. :)
Dehogy lesz negatív menni.:)
Hát csak úgy értem hogy kicsit olyan érzés van mindenkiben szerintem hogy na végre már megy, kicsit "kipihenjük" egymást...úgy értem a családban.
És szerettem volna ha pozitiv élményként marad meg ez a nyár neki hogy milyen jó volt, nem úgy hogy de utálok itthon ülni már.
Fiam 4 éves lesz novemberben, lányom szeptemberben 2. Kb. fél órája hívtam a nagynénjét, hogy kérlek, vidd el a fiamat magaddal a mamához és majd este megyek érte, mert itt az elég. Mindenért nyafog, ha nem ő kapja előbb a reggeli kakaót összedől a világ, ha nem úgy rakom össze a vonatsínt ahogy megálmodta eldobja, hogy így már nem is kell, ha a huga játszik valamivel, elszedi. Mindenen nyávog, sír, ha a huga a közelébe megy, és ő épp ezt nem akarja, akkor rámordul mint egy kutya, meg odacsap.
Mondta az előbb ő is meg én is ,hogy na unalmas már ez a nyár, kezdődjön az ovi.
Szia!
Nálunk is ez a helyzet sajnos:(!
Már szinte vágom a centiket szeptember 3-ig.
Az én fiam május óta van otthon,nem járt nyáron sem bölcsibe,mert a tesó sulis,így nem akartam őt vinni,amikor a tesó itthon van.
Mi is a szabadnapjaimon mindig megyünk valahova,próbálom fárasztani,de most már egy vásárlás is tortúra,mindent ő akar csinálni,hisztis,szemtelen.
Egyik pillanatban még bújik,másikban pedig ordít.
Abban bízom,hogy az ovi kezdés után egy kicsit "letörik a bajszát":)!,addig ezt a pici időt még kibírom.Jövő héten még barátokkal elmegyünk egy pár napra a Balatonra,a barátnőm kisfia is ennyi idős,ha együtt lesznek talán lenyugszik.
Kitartás!
Azt gondolom egyébként,hogy mindent megpróbálunk jól csinálni,csak ők többre vágynak,de sajnos nem lehet mind két gyereknek egyszerre jót tenni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!