Strandolás úszópelus nélkül. Hogy kerülhetjük el a "baleseteket"?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves lesz de még nem szobatiszta, még csak nem is szól ha dolga lenne, legfeljebb félrevonul.
A jövőhéten nyaralna megyünk a balcsira és nem tudom mit adjak rá, mert az úszópelusokat kinőtte.
Adjak rá bugyit vagy egy kibelezett sima pelust ??
2012. aug. 15. 15:02
1/5 anonim válasza:
Igazság szerint úgy kellene, hogy veszel neki másik úszópelust, ami jó rá. De ha nem veszel neki, akkor legalább egy bugyit/fürdőbugyit adj rá.
2/5 anonim válasza:
A vízben érdemesebb úszópelussal, annak az a dolga, hogy megfogja a kakit, bár nem hiszem, hogy egy ekkora gyerek belekakál a vízbe, mert ezer más móka leköti a vízben. Van nagyobb méretű úszópelus is, nem is értem, hogy nőhette ki. Kint a parton elég rá egy fürdőbugyi vagy sima pelus.
3/5 anonim válasza:
Többféle méretű úszópelus van. Mindegyiket kinőtte már?
Amúgy van olyan is, ami olyan mint egy fürdőgatya: [link]
Amúgy Balcsin még hagyján, ha bugyiban van, ott nem szólnak semmiért, csak strandokon kötelezik az úszópelust általában 3 éves korig (még ha szobatiszta is a gyerek).
4/5 anonim válasza:
vegyél neki nagyobb úszópelenkát
"kibelezett sima pelenka" Ekkora hülyeséget nem hallottam még.
5/5 anonim válasza:
vegyél nagyobb úszópelust,pl huggies(piros) 6-ost,ez 23 kg ig van,az én fiam is 2éves,ezt használja,(20kg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!