Ftorocort fitymaszűkületre. Vékonyodik a bőr, egyre jobban látszanak az erek. Meddig merjem kenni?
hat nezd, semmibe nem kerul elvinni egy gyereksebeszhez.
en a doktornot is megkerdeztem, o ugyanazt irta fel (mint nektek), es aznap elment a ferjem is a fiammal sebeszetre, ahol szinten ezt a kenocsot kaptak.
BE FOG GYULLADNI, be is kell neki, sajnos ez a mellekhatasa. utana kamillas furdo par napig, es elmulik.
Én azt mondom kenegesd addig, amig nem rendel a gyereksebesz, es mindenkeppen vidd el megnezni.
(nehogy abbol legyen baj, hogy abbahagytad)
A fiamnak igazabol nem fajt amikor be volt gyulladva, nekunk volt rossz nezni, o az olembe fekudt, es varta, hogy apa elobujtassa a makkocskat.
Nem volt neki kellemes, mert nem szereti, ha kenegetik bamrmilyet, de egyertelmuen nem fajt neki.
(ja, meg annyi, hogy nekunk szerencsere ez a rangatos kimaradt szerencsere, de szerinte ezt nem kene gyerekorvosoknak csinalni bizonyos esetekben) (vagyis ahol mar orvosi segitseg kell, akkor szakorvos csinalja)
(en imadom a doktor neninket, engedtem volna, ha azt mondja KELL, de szerencsere o is ugyanezen a velemenyen van, pedig nem kicsit ert a szakmajahoz)
szerintem a ftorocort kenőccsel óvatosan kell bánni.
A tájékoztatóján ez áll: Gyermekeknek csak kivételesen rendelhető. A kezelés időtartama - ha az orvos másképp nem rendelkezik - lehetőleg az 5 napot!!!! ne haladja meg.
A tartós és folyamatos kezelést a bőrsorvadás veszélye miatt, korra való tekintet nélkül kerülni kell.
Remélem már megoldódott a problémátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!