A székesfehérvári nővédelmibe direkt bunkó nővéreket vesznek fel? Van aki kellemes élménnyel távozott onnan, akár egyetlen egyszer is?
Sajnos nem lehet kikerülni, mert ott adják ki a beutalókat. Legalábbis két éve még így volt.
Bunkó nővérekre nem emlékszem, csak bunkó apukákra, akik simán elücsörögtek a kismama párjuk mellett azon a pár szál széken, míg körülöttük ott ácsorgott a sok nagyhasú km, de világért át nem adták volna a pasik a helyüket, sőt a nejük sem szólt rájuk. Én is hányszor de hányszor álltam a falnak dőlve veszélyeztetett terhesként órákon át... szóval én is utálom a Nővédelmit.
Első válaszolóval teljesen egyetértek...az egy dolog hogy bunkók a nővérkék (ez nem újdonság sajnos...) de valóban így van hogy apukák ott feszítenek miközben a terheseknek meg nincs ülőhely. Én a lányommal mentem (2 éves volt,nincs kire hagynom) és alig fértünk be a babakocsival de senki sem segített ( a nővérke viszont igen, legalább az ajtó kinyitásában) és mikor beértünk akkor is alig akartak arrébb mozdulni hogy oda hátrafelé betoljam a lányomat.
Más alkalommal babakocsi nélkül mentünk (tanulva az esetből) akkor is ha volt hely, én ölembe vettem a lányt is, ne foglaljon külön helyet pedig nem volt már olyan kényelmes hiszen nagy volt a hasam.
Apukák meg ott üldögéltek sorban...
Kedves Harmadik, az ember nem bocsátkozik felesleges vitákba, és nem hergeli magát, főleg nem állapotosan.
Szépen néznénk ki, ha a kismamák feladata lenne jelenetet rendezni néhány udvariatlan ember miatt. (Én legalább a kérdésre válaszoltam fentebb...)
Első voltam.
Kötekszel első? Nem kell ezen vitatkozni hanem megmondani, hogy bocs, de legyen szives átadni a helyet és ennyi. Nem kell ezt bunkón előadni elég megkérni. Hidd el átadják. Amúgy 2.-ra nem a kérdésre válaszoltál...
3. voltam
Kedves Harmadik, neked válaszoltam a feltett kérdésedre, talán tényleg nem kellett volna.
S te vagy, aki kötekedsz ill. érzékenyen vette, amit írtam. Vagy csak rossz napod van, nem ismerlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!