Hányásra próbálta valaki a kikevert kólát? Bevált, segített?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 10:22
2/10 A kérdező kommentje:
Pepsi vagy Coca.
" "Népi megfigyelés", de a gyakorlatban látjuk a hatásosságát, hogy a hideg, buborékmentes kóla csillapítja a hányingert, emellett megfelelő mennyiségű cukrot is tartalmaz. Érdemes tehát a gyermekkel 1-2 dl hideg kólát itatni buborék kikeverését követően."
Ez a heim pál kórház oldaláról van.
2012. aug. 11. 10:35
3/10 anonim válasza:
Nekem bevált, orvos ismerős ajánlotta. De nem kellett kikeverni, vagy legalábbis ezt nem mondta. Csak annyit, hogy hűtve igyam és lehetőleg coca colát..
4/10 anonim válasza:
terhes nöknek ajánlották ezt em tom gyermeknél hatásos e
5/10 anonim válasza:
Gyerekeknél is hatásos. Eredetileg a coca cola szirupot orvosságnak szabadalmazták. Egy kicsit segít.
6/10 anonim válasza:
A gyerekorvosunk tanácsolta amikor hányós volt a lányom nemrég (3.5 éves volt akkor), vagy ha az íze miatt ezt nem szereti, akkor bármilyen üdítőt vagy legalább szőlőcukros hűvös vizet igyon. Gondolom hogy egy minimális kalória felszívódhasson mielőtt megint minden kijön... de hogy miért pont cola, azt nem tudom
7/10 anonim válasza:
igen, émelygésre is, nem kell kikeverni, csak hideg legyen.
8/10 anonim válasza:
2 évesen a fiam elkapott egy hányásos-hasmenéses vírust, és minden kijött belőle. Volt hogy egyszerre alul-felül :( egy gyermekorvos asszisztens ismerős javasolta a colát. Adtam neki, és nem hányta ki. Nem hittem a szememnek, de tényleg segített. Pedig már közel voltunk a kórházhoz mert féltünk a kiszáradástól, annyira durván beteg volt szegénykém. A cola hozta helyre a gyomrát, ha mondhatok ilyet. Nem tudom én sem hogyan, és miért, de valóban bevált!
9/10 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos ajánlotta hányás és hasfájás esetére is. Sőt kismamáknak is szokott segíteni.
10/10 anonim válasza:
Kisfiam 4napja volt ilyen beteg hány és hasmenése volt.Vettem neki coca colát azt itattam vele apro kortyokban.Voltam vele ügyeleten ott azt mondta a doki,hogy a zéro cola jobb.Rá két napra elvittem egy másik gyerekorvoshoz mert a miénk szabin van.Hát ő meg teljesen kiakad,hogy colát adok a gyereknek azt mondta nem szabad mintha kávét itatanánk a gyerekkel ,meg felfuja a fájni fog a gyereknek.Másnap én is elkptam töle és kiprobáltam a colát és nagyon rossz volt nekem is.Viszont a lányomnál egy éve bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!