Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18 hónaposom szerintetek...

18 hónaposom szerintetek ismeg kéne nézze az orvos vagy túl aggódom?

Figyelt kérdés

Nem volt még beteg a babám..kisebb megfázása volt2szer deakkor is ki voltam..lehet túlaggodos vagyok..majd ti tapasztalt anyukák megmondjátok:)

Be van rekedve eléggé..nincs láza..kicsit szörcsög de semminem jön az orrszivásnál akármit cseppentek fujok be neki..Felhivtam a dokit mikor mehetek be hogy ránézzen a torkára és aztmondta ha nem javul akkor jövőhéten..Nem szeretném persze agyon gyógyszerezni de nem lehet hogy kénevmi a kis torkára hogy ne fájjon neki? Tudtok esetlegházi praktikákat?KAmilla teát kap cseppentek,szivom a nóziját meg a doki mondta ha fáj a torka adjak Neki paracetamol tartalmú szert..

Ennyi tényleg elég? Ne hurrogjatok le tényleg nem tudom!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. júl. 31. 22:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Ne gyógyszerezd fölöslegesen.Nem lehet,hogy sírt nagyon és attól rekedt be?

Kamillateával csak óvatosan,mert szárítja a beleket!

2012. júl. 31. 22:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Bocsi de mit értesz azon hogy száritja a belekt? az mit jelent?
2012. júl. 31. 22:30
 3/15 anonim ***** válasza:
48%

de lehurroglak..ha telegyógyszerezed attól csak rosszabb lesz. megszokja majd a kis szervezete, hogy egy tüsszentésnél már gyógyszert kap. hagyd nyugodtan békén, ha nem javul majd akkor vidd dokihoz. ez csak egy kis rekedtség! ne biztos, hogy fáj neki a torka.

túl aggódód! nyugodj meg, lehet holnapra reggelre már el is múlik, nem kel egyből gyógyszerezni..!!

2012. júl. 31. 22:32
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha szereti a mézet, adj neki csak úgy. Én nem ettem meg, így Anyu reszelt le répát, és abba keverte a mézet ha fájt a torkom. Vagy főzz neki gyógynövény teát.
2012. júl. 31. 22:34
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Látod, ilyen választ kapsz és tényleg összezavarodsz, persze, hogy adhatsz kamillateat és már mézzel is ihatja.

És jól csinálod, hogy szivod az orrát, ha kell.

Honnan tudod, hogy fáj a torka?

A helyedben komplex homeopatiás szert adnék neki és ha nem múlik orvos még a héten, messze van jövőhét.

2012. júl. 31. 22:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Nemtudom épp ez a baj..hogy ez hülyeség hogy adjak neki ha fáj a troka..amugy is épp a hiszti korszakba léptünk be és nyüglődik ha kell hanem..én nemtudom eldönteni hogy ez most fájdalomtól van e.. ezért nem nyugtatott meg a doki..amugy nem adtam neki..irtam is hogy nem akarom agyon gyógyszerezni ezt nem kell mindenkinek elmondani hogy feleslegesen ne gyógyszerezzem..elsőbabás vagyok nem szellemi fogyatékos:) Nem rosszindulattal irtam mielőtt félreértenétek.(csakk viccnek).hálás vagyok minden válaszért !
2012. júl. 31. 22:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Irány a gyógyszertár. Ott mindig tudják. Leírod, hogy keresel valamilyen szert ennyi és ennyi idős babának, rekedtségre. Kész. Mi mindig mindennel oda megyünk ha várni kell még a dokira. Mindig segítőkészek, pontosan tudják mivel mit nem szabad, hányszor, stb. Szirup biztosan segít. Nem reked be sírástól.
2012. júl. 31. 23:46
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
És nem aggódsz túl semmit. Simán lehet szövődmény egy egyszerű megfázásos jellegű tünetből. Váltsd dokit aki leráz és nem nézi meg a babát minden alkalommal amikor te igényelnéd, hogy megnyugtasson. Komolyan. Most gondold el ugyanezt a hozzáállást egy komolyabb bajnál.
2012. júl. 31. 23:49
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

De azt azért már csak tudod, hogy simán hisztizik, dacoskodik vagy fáj valamije? Egy anyuka azért felismeri, hogy az a sírás fájdalomtól van, vagy csak nyűglődik! Ennyire ne alacsonyítsd le magad, még akkor se, ha első gyerekes vagy. Másfél év alatt csak hozzászoktál már a kisgyermekedhez!!!

Hársfa tea, méz, gyenge orrcsepp pl.: Nasivin sanft szerintem ennél nem kell most több. Ha meg látod, hogy rosszabbodik, ahogy a doki is mondta, akkor vidd!!!

2012. aug. 1. 07:13
 10/15 anonim ***** válasza:

18 hósan én sem tudtam, hogy mikor mi baja van a lányomnak, 21 hósan már igen. Még nem tudja jól kifejezni magát, sőt csak dühöng ha nem értik mit is akar, én megértem a kérdezőt, hogy aggódik!!!

Én nem várnék jövő hétig, hogy elmenjek vele a dokihoz. Mi az hogy jövő hét?? Hisz még csak szerda van bakker, és ha a hétvégén belázasodik, mert rosszabbodik??? Akkor mehetsz vele az ügyeletre, ki a fenének hiányzik az?? Vidd le, és nézze meg, hallgassa meg, nagyon kicsi még. Te nem tudod megítélni, hogy ez csak egy megfázás, vagy esetleg már a fülére is áthúzódik, vagy vmi...ez meg hogy magadtól adjál neki paracetamolt egy gyerekdokitól még ilyet nem is hallottam ilyen kicsinél...

Amúgy sztem hurutoldó kéne inkább, merthogy rekedt, és nem jön semmi a szívásnál, de ezt is ítélje meg az orvos...becseppentesz neki a szívás előtt ugye?

Jobbulást!

2012. aug. 1. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!