Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi csíphette meg a lányomat?...

Mi csíphette meg a lányomat? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Képet nem készítettem, mert nagyon nem engedte, de itt egy oldalon a kép, pont így néz ki

[link]

Szúnyog, pók????

3napja reggelre lett neki egy-két ilyen csípés, akkor a homokra gondoltam, hogy biztos ott csípte meg valami, de aztán következő este is lettek újabb csípések, tegnap az egész szobát átfésültök, minden sarkot kiporszívóztunk.Póknak híret sem lehetett hallani. Agyát is kiporszívótuk, ágyneműt plüssállatkákat kimostam. És ma reggelre lett megint két újabb.

Szúnyog lenne a ludas??

2012. júl. 29. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad a saját kérdésed!!!

Fenisztilell kend be, lassan múlik el, de legalább nem viszket neki!

2012. júl. 29. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:

:)

Kentem neki,de szerencsére nem vakarja.

2012. júl. 29. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább ágyi poloska csípés, sajnos volt benne részünk. És idén megint országosan el vannak terjedve. Beírod a keresőbe, hogy ágyi poloska, és kidob képeket, össze tudod hasonlítani.
2012. júl. 29. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemrég a szüleimnél nyaraltunk egy hetet, tőlünk 300 km-re.

Az első munkanapon már vinnem is kellett a lányunkat orvoshoz, mert 20 forintos nagyságú hólyagok lettek rajta vagy 8-10 helyen.

Fenistil gélt és Fenistil cseppet kaptunk rá, valamint Calcimuscot.

Valószínűleg szúnyog volt a tettes, már tavaly is elég érdekes, lilás-vöröses foltokkal reagálta le a gyerek a szúnyog csípést.Valamiért érzékeny rá, de szerencsére nem okoz nála anafilaxiás reakciót.Hálistennek még sosem csípte meg méh vagy darázs, pedig sokat vagyunk a szabadban, de remélem nem lesz annak sem ilyen következménye.

Majdnem 19 hós kiscsaj anyuja

2012. júl. 29. 15:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocsi:):)

szóval:

[link]

2012. okt. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!