Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 évesen már minden gyerek...

Alaszka kérdése:

4 évesen már minden gyerek esett át vérvételen?

Figyelt kérdés
Kislányom 4 és fél éves, még soha nem vettek tőle vért. Mikor ez szóba kerül más anyukákkal, akkor látom hogy furcsán néznek, hogy mi még sosem voltunk vérvételen. Minket az orvos még sosem küldött el, ez baj?? Vagy ez nekem kéne kérni? Nem éreztem eddig szükségét. De hallottam már egy anyukától, hogy ő így nyugodt, ha időnként vesznek vért a gyerektől.
2012. júl. 25. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A lányomtól 5,5 éves koráig 3-szor vettek vért. 2 évesen felmerült a cukorbetegség lehetősége (örökölheti, sajnos), de szerencsére nem az. 5 évesen voltunk éjszakai bepisilés miatt vizsgálaton, emiatt volt vérvétel is, és azon a vérvételen kiderült, hogy nem jó a tsh szintje, így mennünk kellett endokrinológiára, ahol persze újabb vérvétel várt rá. Itt már jó lett az eredménye, de mivel ezt is örökölheti, ráadásul mindkét ágról, évente kell kontrollra mennünk.

Ja, és tourette szindrómás, emiatt is kellene vérvételre mennünk, de ezt egyenlőre halasztjuk, mert nem sürgős, csak amiatt kell, hogy vizsgálni tudják, hogy jobban megismerjék a betegséget.

A fiam másfél éves, remélem vele jó sokáig megússzuk a vérvételeket...

2012. júl. 25. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Az enyémek 10 és 8,5 évesek, még sosem vettek tőlük vért.
2012. júl. 26. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!