Másnak is ennyiszer felkel éjszaka a 2 év körüli gyereke inni?
Mit iszik éjszaka? Ha vizet, akkor gondolom tényleg szomjas, ha más ízesített dolgot, akkor inkább rossz szokás.
Mi lenne, ha odatennél magatok mellé sportkupakos üvegben vízet, ha szomjas, kiszolgálhatja magát majd alszik tovább.
Enyém is felkel inni éjjel, igaz akkor, ha meleg van és ennyit nem iszik azért. Napközben is ilyen sokat iszik? Mert ha rengeteget iszik akkor esetleg kérdezz rá a dokinál, hogy mitől lehet.
Viszont nekem is van sokszor, hogy nagyon szomjas vagyok éjjel csak lusta vagyok kimenni inni :) Szerintem 1x csak leszokik róla.
Először is vizet adj neki. Én napközben is azt adnék.
Másodszor kezd ez saját ágyba szoktatni, nem fog felébredni.
Az én fiam 3 éves lesz szeptember végén. Születésétől 1 szobában aludtunk. 8 hetes korától átaludta az éjjeleket. Fogzás sem igazán viselte meg. De csak úgy tudott aludni, hogy elaltattuk a mi ágyunkon, aztán betettük az ő ágyába, és aludt reggelig. Viszont, mikor kapott leesésgátlós ágyat, onnan jött a mászkálás. 10kor betettük az ágyába, 1kor már köztünk volt. Nem bántuk, gondoltuk majd leszokik róla. De nem. Viszont, lassan 3 hete, hogy külön szobája van. Első naptól eltekintve egyedül alszik el, délben is és este is a saját ágyában és csak reggel jön ki. Nem hallja a szuszogásunkat, a forgolódásunkat, így nem zavarja őt sem az alvásban. Sokkal kipihentebb, nyugodtabb és mi is.
28 hónapos a lányom, szintén egy ágyban alszunk.
Én lennék a legboldogabb, ha csak 3x kelne fel inni. :(
Ő legalább 8x-10x ébred, ill. ébreszt.
Szeretném, ha legalább magát kiszolgálná, és akkor nem kellene itatni. De ez képtelenség nálunk. Ugyanis fel sem ül, hanem félálomban szól, hogy: Anya, inni!
Iszik pár kortyot, néha többet, és már alszik is tovább.
Éjszaka kb. 2,5-3 dl víz lecsúszik.
1 éves kora előtt volt, hogy átaludta az éjszakát, azóta nem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!