Milyen iskolatáskát vegyen?
Szia! Mi is hasonló cipőben járunk, sokat nézegettem már a táskákat, bár én nem vagyok hajlandó 20-30 ezret sem kiadni egy táskára. Pláne, hogy borzalmasan néznek ki ezek a mindenfélével csicsázottak szerintem.
Az iskolában azt javasolták, minél egyszerűbb legyen, ne legyen rajta 20 zseb, mert nem fog semmit megtalálni benne a gyerek, és a záródása is könnyen menjen, illetve legyen valamennyire merevített, hogy ne gyűrődjenek össze a füzetek/könyvek.
Miután én elég alaposan szeretem körüljárni a témákat (pl. az amcsi kiropraktőrök honlapján is elolvastam, fiziológiás szempontból melyek a jó iskolatáska jellemzői), úgy döntöttem, nem hagyom magam megvezetni ezzel a jó magyar szokással, hogy húzzunk le minél több bőrt a naív szülőkről, és vetessük meg velük a lila szőrős, pónis, csillogó csodát. Sokkal szimpatikusabb számomra az, ami a „nyugati” gyerekeknél van, hogy egy sima, egy-két színű, „ergonómikus” hátizsákot hordanak, ami esetleg még kirándulásra is jó lehet.
Szóval én valamilyen szép színű, egyszerű, a gyerek hátához megfelelően illeszkedő, puha, „ergonomikus” vállpántokkal felszerelt, szivaccsal kicsit merevített, zippzáras táskát fogok venni neki. Kb. 10 ezerért láttam ilyeneket a neten.
Ha szeretné, lehet arra is aggatni/ragasztani mindenféle „menő” cuccot.
Hű,nagyon köszi!!!!
A nővéremnek megmutattam és neki ez a Jasport táska nagyon tetszik,és meglepő módon a kislánynak is tetszik!:)
A rózsaszín színű náluk a befutó!
Nagyon köszi még egyszer!!!!
:)
Örülök, hogy segíthettem, akkor már csak ki kell nyomozni, hol lehet felétek kapni ilyet. :)
Sok sikert a sulikezdéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!