Milyen hajszárítót ajánlanátok kisgyereknek?
Figyelt kérdés
kislányom sikít a hajszárítónktól. eddig nem volt annyira gond,megtörölgettem neki,és rövid is volt de most 3 éves és szépen nő neki. olyan kellene ami halk,és nem túl forró,de azért megszárítja2012. júl. 23. 11:55
1/6 anonim válasza:
Miért nem hagyod, hogy magától száradjon meg? Az én lányom 2,5 éves múlt, majdnem derékig érő, hullámos, dús haja van. Még csak eszembe se jutna hajszárítózni neki, az csak szárítja a hajat.
2/6 A kérdező kommentje:
azért mert nem szeretném ha megfázna. nyáron még oké,de most sincs pl olyan hőmérséklet a házunkban h hagynám vizesen. még magamnak sem
2012. júl. 23. 11:59
3/6 anonim válasza:
Én születése óta hagyom magától megszáradni, soha nem fázott meg emiatt. Törölközővel leszivatom róla nagyját, tehát rányomkodom párszor, aztán fél óra alatt szépen megszárad. De te tudod. Szerintem nincs halk hajszárító.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi,de nálunk tényleg hűvös van,még én is fázom vizes hajjal. azért remélem találok halk hajszárítót! :)
2012. júl. 23. 12:07
5/6 anonim válasza:
Típust nem ajánlaok, nekünk egy névtelen van, de a két éves fiam imádja. 1,5 éves kora óta szárítani kell a haját, mert törölni nem engedi, és télen nagyon hideg volt a lakás. Az első egy két alkalommal félt tőle, de a férjemmel rögtönöztünk neki egy kis zenés táncos műsort, miközben a saját hajunkat fújtuk, és látványosan boldogok voltunk közben. Most már magának akarja szárítani, persze még elkél a segítség. Hajszárítózás miatt viszont tényleg kiszáradhat, töredezhet a haja, és ez lányoknál nagyobb gond. Mi hetente egyszer mossuk a kisfiú haját, és 3 havonta vágatjuk, de főleg a hossza miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
van neki már hajápolója-ami gyerekenke való-szóval vigyáznánk rá. köszi,h írtál,abban segítenél hol vetted? ha elmegyünk egy műszaki áruházba akkor találunk jót? vagyis a tiétek rendes szárító nem kifejezetten gyerekes?
2012. júl. 23. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!