Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S.! Depis vagyok, nulla...

S. O. S.! Depis vagyok, nulla türelemmel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
1éves és 3éves lányaimmal vagyok itthon,tudom én vállaltam,de nagyon hisztisek, a nagy visszabeszél, sokszor kiabálok,gondolom ezért viselkednek így. Mitévő legyek?

2012. júl. 23. 00:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy így viszont mindent megkapnak. Apai szeretetet, kiegyensúlyozott családi hátteret, kedves, türelmes anyukát....
2012. júl. 24. 00:00
 12/15 anonim ***** válasza:
sziasztok!Én a 6.válaszoló vagyok.Nálunk azért megvalósíhatatlan,mert egész egyszerűen nincs kire bíznom az ikreimet.Apa reggeltől estig melózik.Sajnos ez van,mire hazaér,már csak a fürdetés,vacsora van hátra.Hétvégén ugyan itthon van,de a fiúkkal egyedül nehéz lenne neki,úgyhogy akkor közös program van.ennyi..
2012. júl. 24. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak félve jegyzem meg, de a család nem maga alakul, azt az ember alakítja. Apuka addig dolgozik, ameddig úgy döntenek, annyi gyereket vállalnak (persze lehet iker, az más) amennyit föl tudnak nevelni, és úgy osztják be az idejüket, hogy anyuka ne legyen depressziós. Ha nem így van, és elfogadjátok, akkor tök jó, mindenki boldog. Ha ellenben nem fogadjátok el, avagy utólag jöttök csak rá, hogy nem volt jó döntés, hogy apuka nélkül nő fel, még mindig lehet érte tenni. Lehet munkahelyet, lakhelyet váltani, vagy csupán többet fordítani nyugodt dolgokra, hogy csökkenjen a feszültség. Ha mindezt nem lehet, az már egy hibás döntéssorozat következménye, sajnos ilyenkor nehéz mit tenni... bár nem lehetetlen. Néha az emberek hajlamosak bizonyos dolgokat, amit amúgy ők döntenek el, bebetonozottnak tekinteni (mint pl. apa munka reggeltől estig) és a beszűkült lehetőségek között szomorkodni azon, hogy nincs jó megoldás. Nem azért írtam ezt le, hogy bárkit bántsak, de néha már az is jobb érzés, ha tudja az ember, hogy ő alakította, és ő fogja ezek után is alakítani az életét, nem magától alakul. (persze bizonyos mértékben igen)
2012. júl. 24. 11:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha apuka itthon lenne,szeretetből,szerelemből nem lehet megélni,HA NEM LENNE PÉNZÜNK,helyzet rosszabb lenne. Ki akartunk menni,de közbejött valami,úgyhogy sztornó sajnos. :(
2012. júl. 25. 23:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Oké, te életed, csak bökte a csőröm az a "mindent megadunk", miközben rengeteg elemi dolgot nem kapnak meg. Ha azt mondod, hogy azért, hogy éhen ne haljanak, föláldozzuk a szerető családi környezetet, oké, az fedheti a valódágot, bár nem tudom, neked mi számít a minden megadásának, de a pénz mellett más is kell a gyerekeknek. Ha végképp a híd alá mennétek lakni, ha lenne apjuk is, akkor talán kicsit elhamarkodott volt bevállalni őket anélkül, hogy családot is tudnátok biztosítani a felnövéshez. Bár ilyeneket nem illik itt írni. Mindenesetre mitévő tudhatnál még lenni? Max. szóbajöhet egy SZTK-s pszicho, aki amúgy attól még hogy nem hagysz ott óránként 8-10.000 Ft-ot, simán lehet nagyon jó!
2012. júl. 26. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!