Melyik fürdőt ajánlanád kisgyerekes családoknak Magyarországon?
Zalakaros
Most voltunk, nagyon szuper, van ingyenes modern játszóház a strandon, egy gyermek medence komplexum, egy gyermek élmény sziget, leiírni nem tudom milyen szuper, és hogy mennyire élvezték a gyerekek:)
Debrecen, mediterrán fürdő - imádják a gyerekek, meg mi is. Egyszerűen csúcs a hely.
Hajdúszoboszló sem volt rossz babával, elég jól megcsinálták az élményfürdőt, Sárváron még nem voltam, de jókat hallani róla, állítólag nagyon bababarát.
Esztergomban voltunk a hétvégén, nagyon jó volt! Van külső és belső gyerekmedence is, ráadásul a csúszdákra már 1 métertől felmehetnek a gyerekek, így a 120 centis 5,5 éves fiam is kipróbálhatta végre. Persze nekem gyomorgörcsöm volt tőle, de annyira akarta, hogy nem mondhattam nemet, ha egyszer szabad :)
Mondjuk elég kicsi a külső rész, ez a hátránya. Viszont a családi belépő "csak" 7100 Ft egész napra, ez azért nem annyira vészes. Sajnos egy sima strand is majdnem 5ezer Ft :(
A káposztásmegyeri Aquaworld is jó, de annak nincs külső gyerekmedencéje, viszont nagyon nagy a szabad tér kint is. De cserébe jóval drágább is...
Kehidakustányban voltunk még, annak a belső része nagyon jó és az árak sem vészesek. Van mellette egy vadiúj szálloda, azt nagyon tudom ajánlani: [link]
Tavaly ott nyaraltunk és ahhoz képest, hogy 3*-os, simán elmenne 4-nek is.
Idén Zalakarosra megyünk, 3 hét múlva beszámolok róla :)
Mi nem a hotel fürdőjét írtuk, hanem a karosi strandot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!