A kisfiam 2. születésnapjára szeretnék ajándékötleteket kérni tőletek, a ti kisfiatok minek örült nagyon?
Mi anno talicskát vettünk neki,meg barkácskészletet,és mivel Ő nyáron született,ezért egy kerti,felfújható kismedencét:)
Mamiéktól pénzt kapott,amit én eltettem neki későbbre.Nővéreméktől úszógumit kapott,meg kisautókat.Másik mamiéktól is pénzt kapott,amit szintén elraktam neki:) Sógoréktól távirányítós autót kapott,amit még csak most-4 évesen-fedez fel,és az egész lakásba azzal futkározik:) kb.ennyi:)
3 hete volt 2 éves
Dr.Buborész csodakardot,meg egy piacteret kapott...azóta is sláger!!!
bent piacozunk,kint buborékozunk...
http://www.youtube.com/watch?v=2_CUZW-aZBQ
Ilyet kapott tőlünk.Nagyon szeret takarítani vele.
A nagyszülőktől:
a másik nagyszülőktől:
A keresztszülőktől:
[link] (összebeszéltek a nagyszülőkkel)
A közelebbi rokonság összebeszélt(unokatestvérek,nagynénik,nagybácsik 4 család) és egy medencét vettek neki(olyan mint itt az utolsó) [link]
Még sok kis autót,labdát és apróságot kapott. Kedvence a sátor és a porszívó, (újabban a sátorban alszik délután,persze a szobában:)
ezt rendeltük pont most a héten a 2 éves lányomnak, de fiúnak is jó. Ugyanígy, a család összedobja az árát. :)
Egész jó méretű, és még akciós is pont! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!