Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyereknek ilyen...

2,5 éves gyereknek ilyen esetbe szokott a háziorvos felírni tápszert? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ikreim tejfehérje allergia miatt félk évig diétán voltak,mostmár jók lettek az eredmények,és lassan be lehet vezetni a tejes dolgokat.Most szójatápszert kapnak,szeptemberig van rá javaslatunk.Én már nem igazán szeretném adni nekik ezt a tápszert,mert amióta ezt isszák,keményet kakálnak.Sima tápszerre akarok áttérni,mert még a tejet nem merem nekik adni.Ha az orvos írná fel,úgy olcsóbb lenne.
2012. júl. 13. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
De sötét válaszolók is vannak itt! Attól, hogy egy gyerek mindenfélét eszik, meg kell innia napi fél liter tejterméket. Nyilván, ha allergiások, akkor ezt valamivel helyettesíteni kell.
2012. júl. 13. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én fiam sem iszik napi fél lityi tejet, sőt van hogy nem is iszik.

Speckó tápszer kell a gyerkőcöknek amit csak háziorvos írhat fel? Egész nagy választékban lehet már kapni tápit gyógyszertárban, DM-ben, Rossmann-ban is.

De szerintem felírja nektek, bár úgy tudom 9hós korig jár a támogatás csak a tápikra.

2012. júl. 13. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:
lányom 23 hónapos. ő is koraszülött baba volt és reggel este tápszert kap. nemrégiben adtam neki vacsira meg reggelire is tejjel kevert tápszert , két napig ment utána a hasa. mondjuk tejalapú tápszert kap azt 3 éves korig tudja a doki felírni. én úgy tudom hogy ezenkívül más tápszer nincs amit felírhatnak támogatásra. bár, várj, a szomszédunk lánya tejérzékeny és 3 éves korig kapta a tápszert receptre. de gondolom erre szakorvosi ajánlás kell.
2012. júl. 13. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Honnan szedted ezt a napi fél litert???? Ugyan minek kellene annyi?
2012. júl. 13. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:
fiamnak most 4 évesen is felírta,volt egy nagyon csúnya hasmenéses,hányásos virusa(magas láz,nem evett,ivott,2 hétig tartott) csak a tejet volt hajlandó és azt nem lehetett,ezért inkább kiirta,csak valamilyen folyadékot igyon.
2012. júl. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!