Balatonlellén voltatok/mentek mostanában nyaralni? Most hallottam hogy rengeteg a szúnyog?!
Lellén nem voltunk még idén,de Bogláron már igen.Ott is volt szúnyog bőven a kora esti óráktól kezdődően.Napközben nem lehetett észlelni a jelenlétüket,csak néha a vízben egy-egy zöld szúnyogszerű valami akart minket megízlelni...
Az egyik ismerősöm kb 3 hete volt Lellén és mondta,hogy a víz tele volt lárvákkal.Ezek alapján elképzelhetőnek tartom a sok szúnyogot.
Mi most készülünk Füredre,nem tudom mennyi ott a szúnyog,de egy biztos,a riasztósprayt nem hagyjuk itthon.
Remélem a szúnyogok nem teszik tönkre a pihenéseteket!Kellemes nyaralást kívánok!:)
A vízközelben általában sok a szúnyog :( Tudom ajánlani az Autan nevű szúnyog, kullancs riasztót! Dm-ben olcsóbb, mint a gyógyszertárakban. Nekünk bevált. Előtte szét csípkedtek, majd befújtam magam, és meg sem közelítettek!
Jó nyaralást Nektek! Mi is megyünk hamarosan Siófokra. :) Voltunk nemrég, de megint megyünk pár napra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!