Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kortól értik meg...

Mennyi idős kortól értik meg a gyerekek, hogy ˇnemˇ és ˇnem szabadˇ?

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 hónapos és naponta legalább 100* el kell neki mondani-magyarázni,hogy dolgokat nem szabad.Tudom,hogy abban a korban van amikor az a legérdekesebb amit nem lehet,de örülnék pár jó tanácsnak.Köszi.
2009. júl. 10. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Te mikor fogadtál szót a szüleidnek?

Ez a folyamat várat magára függ attól,h mennyire vagy képes befolyásolni és a jó felé irányítani a gyerekedet.

Éppen a tegnap néztük végig a régi videókat a lányomról(most 11 éves).

2-3-4 éves korában CSAK nekem fogadt szót,de egy szóra bármit megtett a kedvemért.Másnak mindenkinek nemet mondott.

Az biztos h én elkényeztettem,mindent megadtam neki amit kért.És nem,h a fejemre SZ.rjon,hanem meghálálta.

Nekem nem vokt lehetetlen ha Ő kérte.Most is a legjobb barátnők vagyunk:-)

2009. júl. 10. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
5 éves a lányom és még mindig próbálkozik hogy mit szabad neki és mit nem. A gyerek ebből tanul. Próbára teszi a szülőt és közben figyeli hogy meddig mehet el.
2009. júl. 10. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Mire megérti, már nem érdekli :)
2009. júl. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!