Hogy fogja kibírni a lányom a kórházi időszakot?
20 hónapos, jövőhónap végén érkezik a kistesó. És egyszerűen másfél hónapja tapad rám:):) Olyan szinten anyás lett,hogy ha nem lát,akkor mást sem mond csak anya,anya,anya
Mi lesz így vele, ha benn leszünk a ksitesóval a kórházban???Azt el sem tudom képzelni,hogy ne jöjjenek be, de nem fogja vajon megrázni, hogy nélkülöm/nélkülünk jönnek haza??
Nálunk is a fiam anyás, amikor jött a tesója, mindig mondtam neki, hogy anyának majd elkel menni a kórházba, hogy a doktorbácsi kivegye a húgát. Mivel a fiam császáros volt, így ha a lány nem születik meg a kiírtig akkor 1hetet várunk(én kórházba várok) és aztán császár. Persze be kellett feküdnöm, így 2hétig nem láttam a fiamat:-( Szerintem én nehezebben bírtam, sírtam is. A kórházba direkt nem hozattam be, mert tudom, hogy utána sírt volna. Egy kicsi gyereknek más az időérzéke, a fiam jól érezte magát vitték mindenfelé, hogy ne gondoljon rám. Aztán amikor hazajöttünk a kicsivel és a fiam haza jött olyan boldog volt... soha nem hallottam még sikongatva örülni, de húgának annyira örült, hatalmas boldogság volt:-) Én persze mint egy rendes anyuka pityeregtem örömömbe, hogy végre:- együtt a család:-)
Szóval ne aggódj minden oké lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!