Mennyi idős koráig volt a gyermeked alatt vízhatlan lepedő (ugye az éjszakai bepisilés ellen)?
5 és 7 évesek. Mindkettő alatt van. Vékonyka, folyton elcsúszik reggelre, de ez csak az én bajom, majd ha a duplaágy helyett szimpla ágyuk lesz, akkor veszek valami normál szabvány méretet.
Nem izzadnak bele. Mondjuk most ebben a nagy melegben igen, de nem a lepedőn múlik. Ágyon kívül is szakad mindenkiről a víz. Amúgy nagyon praktikus. Véletlen bekakilás, bepisilés, hányás, nyálfolyás alvás közben. Meg nem lesz tele az ágy atkával. :)
Ha majd sima ágyon alszanak és jófajta lepedőt tudok venni, akkor szerintem mindig lesz ilyen alattuk. Lányoknál is praktikus, ha megjön és a lepedő olyan lesz esetleg meg átázik. Én ki nem állhatom, ha az ágy huzatát kell takarítani. Beivódik a szivacsozásába, nem lehet azt már olyan jól kitakarítani.
Miért? Mi történik, ha bepisil?Én utálom a vízhatlan lepedőket, izzad és belefullad a gyerek a pvc-be. Sosem tettem egyik gyerekem alá sem.
Én teszek egy plédet alá, ha bepisil véletlen (amúgy 2X fordult elő) a plédet ki tudom mosni, a matracnak meg semmi baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!