38,5-re adjak lázcsillapítót? Bővebben lent.
Na, most már 39, szóval adtam szirupot. Pedig már azt hittem javul. Meddig fog ez tartani? Tényleg nem lehet semmit kezdeni a vírussal? Holnap megyünk a mi dokinkhoz, kíváncsi vagyok ő mit mond.
És ez vár az egész családra? Mert tuti elkapja mindenki, a 2,5 éves tesó is. Nagyon jó lesz!
A vírussal azért nem lehet mit tenni, mert nincs rá gyógyszer, azt a szervezetünknek kell legyőznie. Gyógyszer a baktériumra van, az antibiotikum, vírusra tényleg nincs. Igen, mondják, hogy hagyjuk, hogy dolgozzon a szervezet, ne csillapítsuk a lázat egy darabig, meg minden, de ugyanakkor én úgy gondolom, hogy egyik pillanatról a másikra képes felugrani, meg persze ott a lázgörcs is.
Én megmondom őszintén, hogy 38 felett én már adok lázcsillapítót. Amúgy mikor a fiamnál volt ez, akkor 3 óránként adtam 3 fajta lázcsillapítót, meg hűtő-fürdőztettük. De ez akkor volt, mikor 38,2 alá nem akart menni még lázcsillapítóval sem.
Ha akarod, hogy dolgozzon a szervezete, akkor 38, 1-2-3 tized fokot még hagyhatsz, de 38,5 felett mindenképpen adj lázcsillapítót.
Jobbulást kívánok!
köszi szépen a válaszokat.
Tegnap délután volt utoljára láza. Tegnap reggel voltunk dokinál, már a torka is piros volt. Azt mondta, hogy 3 lázas napon túl már ad antibiotikumot. De várjak még estig és csak akkor adjam be, ha még mindig lázas. Hát még délután is az volt, szóval beadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!