Ti nem szoktatok egy kicsit unatkozni a játszótéren?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 08:56
1/12 anonim válasza:
ha van ismerős anyuka,akkor nem.amúgy igen.olvasni nem merek,mert figyelni kell.ha beszélgetek valakivel attól még tudok figyelni
3/12 anonim válasza:
én is szoktam unatkozni.és a strandon is.
4/12 anonim válasza:
általában játszunk a gyerekkel igy nem nagyon szoktam.Ha van játszópajtás akkor anyukával beszélgetünk de csakis mellettük.
5/12 anonim válasza:
Nem! Én lazitok..a gyerek nem igényli az együtt homokozást jobban el van a gyerekekkel Én csak figyelem..Én nagyon élvezem a kint töltött időt ha nincs játszópajti akkor sem unatkozok mert akkor legalább néha hajlandó Velem is labdázni a fiam!:)
6/12 anonim válasza:
Dehogynem. Szerintem egy idő után minden unalmas ami monoton. Lassan 2 éves a lányom, de-du. játszóterezünk órákon át. Persze télen majd visszasírom, mikor egész nap kinn lehetett a játszótéren lenni....
7/12 anonim válasza:
Én szoktam, de igyekszem palástolni :)
8/12 anonim válasza:
na megint megjelent egy unatkozó szuperanyu és lepontozott
9/12 anonim válasza:
Bár Én vagyok az egyetlen aki nem unatkozik..egyáltalán nem vagyok szuperanyu tipus..sőt..csak nekem bent a lakásba nehezebben tellik az idő..a fiam nagyon aktiv és itt bent nem tudom lekötni igy Én kint lazitok..
Hozzáteszem nem Én voltam aki leppontozott..Én csak a saját kérdésemnél értékelek..viszont látom hogy Én vagyok az egyetlen akit nem értékeltek..hát ezvan..
10/12 anonim válasza:
nem te vagy az egyetlen akit nem értékeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!