3 éves fiam fejbőre és tarkója tele van apró pici piros kiütéssel, jó sűrűn. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Melegkiütésre gyanakodtam, de elbizonytalanodtam amiatt, hogy nagyon viszket neki. Állandóan vakargatja a fejét. tudtommal a melegkiütés nem viszket. Még annyit, hogy a haja tiszta, szép, fényes, nemrég mostuk.2012. jún. 23. 09:51
1/5 anonim válasza:
Pedig az az, az enyém is tele van vele, És szerintem nem azt vakargatja, hanem az izzadtság, ahogy gyöngyözik rajta, zavarja.....DE mindettől függetlenül írom, ez a net, bárminemű dolog ami nem tetszik "ösztönből" neked, annak érdemes utánajárni!
2/5 A kérdező kommentje:
Olvasgattam a melegkiütésről, tényleg szokott viszketni is, ha nem is mindenkinek. Köszönöm a válaszodat! :)
2012. jún. 23. 10:00
3/5 anonim válasza:
a melegkiütés is viszket, hisz izzad, folyik a nyakán, ott a póló nyaka is, és ha nem 100% pamut, akkor jobban irritálja a bőrét
4/5 anonim válasza:
bocsánat nyak részt gondoltam, a fejre ugyanez...
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, most már jobban vigyázunk. El is mentünk ma a fodrászhoz, hogy vágja le a fürtöket, mert nyárra most ne kérjük őket.
És a napi háromszori tusolás alap lett. :)
Mondjuk ma épp borongós.
2012. jún. 25. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!