Milyen ötleteket tudtok ajánlani programnak?
Igen, van gyerekem: kettő. És kint vagyunk délelőtt 9től 11ig vagy még tovább, aztán du 4től kifulladásig. Meg is halnék ha itthon kéne "szórakoztatnom" őket egész nap. Szétszednék a lakást, meg egymást...
Kint viszont árnyékban vagyunk, vagy ha nem ott, akkor is naptej, sapka, víz a fejre és nem kapnak napszúrást...
Bocs, tényleg kicsit bunkóra sikerült amit írtam, csak nem értem, hogy van aki télen nem megy ki, mert hideg van, a másik fele nyáron, mert meleg van... Rosszabb esetben ez ugyanaz a család és akkor mindig van kifogás. Persze az az én "bajom", hogy én meg otthon nem tudok mit kezdeni magunkkal.
Egyébként rajzolni, festeni, ragasztgatni lehet... Bár az én gyerekeim ezeket 5 percig szeretik csinálni és tovább tart előkészülni, és utána takarítani, mint amennyi ideig tart a móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!