Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kislányom ezelőtt...

Két éves kislányom ezelőtt mindig magától aludt el, rövid ideje viszont azt kéri, hogy hozzámbújhasson a takarójával és simogassam kb negyed órát mielőtt a kiságyba beteszem, elfogom rontani, ha enegdek neki?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
engedem
2012. jún. 18. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Ó igen,elnézést a helyesírásért,kapkodtam mint mindig .
2012. jún. 18. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én enged a mai napig a fiamnak, 22 hósan kezdte és ma már 2,5 éves.

Ebben a korban már többnyire álmodnak, elkezdenek félni pl. a sötéttől stb.

A kisfiam is mondja, hogy: Anya ringass, anya simogass!

Van, hogy fél órát is ülök bent nála, megbeszéljük a nap eseményeit, a másnapot, énekelünk, de van hogy csak némán simogatom a kis fejét. Utána reggelig alszik, mint a bunda.

2012. jún. 18. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:

én alapból úgy teszem le aludni, hogy egy altatót eléneklek neki, míg dajkálom.

de 22 hósan ő meg azt nem hagyta, hogy kijöjjünk a szobából. először elég volt bent 5 perc, a végén már 2 óra.... így leszoktattam róla.

nehéz tudni, hol a határ, amik már elrontás, meg ami még "belefér"

2012. jún. 18. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. félreérthetően írtam!

nem a dajkálásról szoktattam le, hanem arról, hogy ne jöhessünk ki a szobából.

2012. jún. 18. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Kislányom áprilisban múlt 2 éves. Egy hete kezdte el ő is, hogy kicsit beül az ölembe és pár perc simi után tehetem csak be az ágyába. Korábban jó éjt puszi és fekvés, alvás volt a rend. Szerintem ez is életkori sajátosság. Szüksége van rám én pedig ezért vagyok. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ami tényleg kérdés, hogy hol a határ.
2012. jún. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!