Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Orrmandulaműtét után mennyi a...

Orrmandulaműtét után mennyi a felépülés?

Figyelt kérdés

Kisfiamat csütörtökön műtötték sajnos,mert én ugy látom nagyon elszurták!

Mivel kisfiam volt az utolsó és 15 perc alatt kihozták a műtőből, és sírva hozták ki miből az következett hogy orrűból ömlött a vér ,be kellett tamponálni ,borzasztó volt az egész!!

Nem kívánom senkinek ezt a napot ,és éjszakát,az orrocskáján nem kapott levegőt egyáltalán , na most ezt magyarázzam el egy alig 4 évesnek!!

Nem adtak nyugtatót sem hogy nem sírjon!!

Mind ez a Nagymenő János kórházban!!

Nagyon megbántam hogy ott csináltattam!!

Tehát a torka iszonyu csunya ugye a bedrótozástól , kaptunk Aktil duót 2x4 ml kell szednünk!Meg Cataflam cseppeket!!

Azt szeretném tudni hogy mennyi nap mulva nem fog fájni a torka szegény drágámnak?Ma már anyival jobb volt hogy csak 2x adtam neki Cataflamot!E

Kérem akinek volt ilyen esete irjon ,már ugfy értem hogy nagyon fájt a torka!!

előre is köszönöm üdv egy 35 hetes kismama

2012. jún. 17. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

kb. 2 hét a felépülési idő

próbáljátok ki ezek mellé az arnica montana 9ch-t, az nekünk a sebgyógyulásban nagyon sokat seígtett és itasd amennyt csak tudod

jobbulást!

2012. jún. 17. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Most ez orrmandula. garat mandula műtét volt vagy mindkettő? Az orrán senki nem kap levgőt a garatmandula kiszedésénél egypár napig
2012. jún. 17. 18:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Orrmandulaműtét után mintahogy azt szépen le is irtam!!
2012. jún. 17. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Orrmandulaműtétnél a torka fáj, ugyanis azon keresztül szedik ki.

Alapesetben 2 hét alatt mindenestül túl kell legyen rajta, így, hogy bevérzett, nem tudom.

Az, hogy sírt műtét után, teljesen természetes, ugyanis ahogy megy ki az altatószer, minden gyerek úgy ébred, hogy sír és rúgkapál. A lányomnak 1 éve vették ki az orrmanduláját, fel is készítettek minket, hogy ne ijedjünk meg, ha felébred sírni fog. Általában nálunk apukák nyugtatták, lévén 3-4-5 stb. éves gyerekekről van szó, akik rúgkapáltak, apukáknak könnyebb volt talán tartani. A bevérzés is valamilyen szinten "természetes dolog" vagyis inkább úgy mondom, előfordul, ez nem az elszúrt műtét miatt van. Jobbulás a kisfiadnak!

2012. jún. 18. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!