Valakinél előfordult ilyen? 20 hónapos kislányom kiegyensúlyozott, értelmes, nagyon mozgékony baba. Nagyon anyás, ezzel még nincs is gond.
9/10-nek: Már lassan 12 kg, és soha egyetlen percet sem maradt meg kenguruban :))
Nagyon sokszor van egyébként a kezemben.
10/10 általában úgy főzünk, hogy a konyhapulton ül és figyeli mi történik, a fürdőbe pedig ugyancsak a fürdőszoba szekrényen...és még ez sincs elég "közel" anyához :)) ez a probléma, kézben lenni, rajtam lógni, mint egy kismaki :)) ...:(
3-ik vagyok.
ez persze hogy az elválás egyik része, és nálad minden érdekesebb.
és ha sír érte akkor egy hiszti csak, mert nem fáj, nem kellemtelen neki, csak hiszti.
A határokat te szabod meg, te vagy az anyja neked kell tudnod, mikor terhes már a felvétele stb...
Mivel én terhes vagyok nekem már ez nem megy, így nem engedem mindig hogy a kezembe legyen, de ezt ö is megérti, mert persze nem minden alkalommal hárítom el.
A másik amit utálok már és most már nem engedem, hogy minden wc-nél aszisztál. Ha bemegyek a wc-re akkor oda áll és mint egy közönség néz. Na ez amit utálok ezen lehet ordítani a wc ajtó elött de befejeztük.
Szóval a határt neked kell meghúznod.
Nagyszülöknek abban van igaza hogy lassan el kell válnotok, és le kell szakadnia rólad. Ez egy lassú folyamat, de eresztened kell. Kicsit úgy érzem te sem szeretnéd elengedni, de majd ha meg nagyon terhes lesz már (oviba kell menni, neked meg dolgozni) akkor lányodnak lessz rossz egy hirtelen elszakadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!