Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aeriust (allergia ellen)...

Aeriust (allergia ellen) meddig kell adni 2,5 évesnek?

Figyelt kérdés
Ameddig a pöttyök teljesen el nem múlnak?A doki nem írta rá a papírra, hogy meddig adjam, pedig mindig rá szokta.

2012. jún. 10. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Az Aerius olyan gyógyszer ,amit hosszú-hosszú ideig is kaphat megszakítás nélkül. Gondolom úgyis kell mennetek kontrollra, akkor kérdezz rá.

Nekünk mindkét gyerek szedi/szedte. A 3,5 éves fiam már majdnem 1/2 éve egyhuzamban, az 1 éves kislányom kisebb-nagyobb megszakításokkal 5 hónapja.

2012. jún. 10. 14:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!Próbáltam kibogozni a leírást, de nem jöttem rá igazán, csak gondoltam, hogy sokáig szedhető.

Kontrollra nem biztos, hogy mostanság megyünk (nyaralni megy a doki), viszont szerdán hívom a vérvétel eredményéért.

Nekem olyan fura, hogy ezek a pötyik nem akarnak múlni.Reggel halványak, de ha kimegyünk a napra, elkezd jobban előjönni.Adtam rá rövidujjút, hosszút is, de még nem jöttem rá, melyi a jobb.Ha jobban szellőzik a bőr, vagy ha kevésbé éri a nap.Most kistrikóban szunyókál, ne viszkessen neki annyira.

2012. jún. 10. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Szegényke. Talán a vérvétel után okosabbak lesztek.

Nekem mindkét gyerkőc más miatt kapja.

2012. jún. 10. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam közel 2 éve szedi, néha azt gondolom, annyit ér a viszketésre, mint halottnak a csók. Ha nagyon viszket, még Fenistilt is kell adnom neki mellé, holott együtt pl. nem írják fel a dokinál, mondván, hogy egyszerre nem szedheti a kettőt.
2012. jún. 10. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Viszketésre ezt kaptuk:Unguentum Aluminii Acetici Tartarici

Na, sikerült leírnom.Huhhh.

2012. jún. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!