Aeriust (allergia ellen) meddig kell adni 2,5 évesnek?
Az Aerius olyan gyógyszer ,amit hosszú-hosszú ideig is kaphat megszakítás nélkül. Gondolom úgyis kell mennetek kontrollra, akkor kérdezz rá.
Nekünk mindkét gyerek szedi/szedte. A 3,5 éves fiam már majdnem 1/2 éve egyhuzamban, az 1 éves kislányom kisebb-nagyobb megszakításokkal 5 hónapja.
Köszi!Próbáltam kibogozni a leírást, de nem jöttem rá igazán, csak gondoltam, hogy sokáig szedhető.
Kontrollra nem biztos, hogy mostanság megyünk (nyaralni megy a doki), viszont szerdán hívom a vérvétel eredményéért.
Nekem olyan fura, hogy ezek a pötyik nem akarnak múlni.Reggel halványak, de ha kimegyünk a napra, elkezd jobban előjönni.Adtam rá rövidujjút, hosszút is, de még nem jöttem rá, melyi a jobb.Ha jobban szellőzik a bőr, vagy ha kevésbé éri a nap.Most kistrikóban szunyókál, ne viszkessen neki annyira.
Szegényke. Talán a vérvétel után okosabbak lesztek.
Nekem mindkét gyerkőc más miatt kapja.
Viszketésre ezt kaptuk:Unguentum Aluminii Acetici Tartarici
Na, sikerült leírnom.Huhhh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!