Akinek párja csak kb 80 ezret keres, anyuka gyesen van, az hogy tud megélni? Meglehet egyáltalán, hogy nem marad kajára sem? Hogyan lehetne pénzt csinálni?
már bölcsibe beirathatod és mellette tudsz dolgozni + megkapod a gyest is.
ha 3 műszakban dolgoztál eddig, akkor azt szerintem felejtsd el, és keress valami élhetőbb megoldást.
Szerintem nem tud megélni senki ennyiből, pláne gyerekkel! Mi is voltunk ebben a cipőben, az lett, hogy a párom munkát váltott és elment kamionozni külföldre, amiből nagyon rosszul jöttünk ki, mert tapasztalatlansága miatt még nekünk kellett fizetni amikor felmondott, meg egyébként se bírta azt az életformát! Ekkor adósságaink lettek több 100ezer, alig tudtunk kimászni a gödörből!
Sajnos nem nagyon tudok tanácsot adni, el kéne menned valahogy dolgozni! Bölcsi nincs a közelben?
Sajnos marad a bölcsi....
Nekünk sincsen segítség.Ìgy a lányom oviban a 2 évesem bölcsiben.Èn is elmentem dolgozni.Minden reggel futás,ébresztés ,kaja pakolás,öltözés futás......
Majd csak könnyebb lesz egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!