Hol tudnék olcsón duplo-t venni? Akár netes oldalról is!
Figyelt kérdés
Vatera-teszvesz kilőve, mert szerintem nagyon drágán adják a használtat is, főleg postaktg-gel együtt, úgyhogy olyan oldalt,vagy boltot keresek ahol olcsóbban árulnak Lego Duplo-t újonnan!2012. máj. 29. 14:15
1/5 anonim válasza:
Csanády utcai játékturi
Vagy állj rá a különféle utánzatokra: Abrick, JDLT, meg van még egy fajta, nem jut eszembe a neve
3/5 anonim válasza:
Lego Duplo, de mégis melyiket? Én bármit szeretnék venni az árgép-en szoktam megnézni hol a legolcsóbb.
Ezen az oldalon válaszd ki, hogy melyik érdekel, és a postaköltséget is fogod látni, meg azt, hogy hol mennyi.
4/5 A kérdező kommentje:
Bármelyik duplo-t :) úgy értem ahol van mindenféle, nagy szett vagy akár kisebb is, az utánzatokat nem nagyon szereti, van abból is de csak a duplo-val játszik!
2012. máj. 29. 15:23
5/5 anonim válasza:
Aki pedig Szerbiából, pontosabban Vajdaságból keresgél, ezen az oldalon olcsón tud beszerezni Lego-t vagy Lego Duplo-t: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!