Mi a véleményetek arról, ha egy szülő a gyermeke szájára ad puszit?
Mi sem úgy vagyunk/voltunk úgy nevelve.
Aztán mi sem adtunk a kislányunknak csak az arcára baba korában. Viszont amióta megtanult ő is puszit adni nekünk a szüleinek csak a szánkra hajlandó. Másnak rokonnak csak arcra ad.
Volt, hogy beteg volt angyalom addig puszilgatott, bújt, amíg én is elkaptam...
Szerintem majd ha jön a tinikor úgyis elhagyja, mert akkor már ciki lesz a szülő :D
Nálam is inkább arcra való a puszi, de bevallom előfordult már, hogy annyira zabálni való volt a kis szája a babámnak, hogy rácuppantottam egyet (a gyerekek születése előtt nem gondoltam volna, hogy fogok valaha ilyet tenni).
Igazából ezt a kis pufi-nyuszi baba arc hozza ki belőlem, a fiamnak már nem adnék szájra puszit 3,5 évesen.
A 19 hónapos lányom viszont még "veszélyben van" :)
Én 18 vagyok de még mindig szájon puszilom anyut sőt van h kézenfogva is sétálunk..
Soha nem értettem miért lenne ez gáz amikor kicsinek kinevettek a suliban Ő az édesanyám nélküle a világon sem lennék.
Apu nem él velünk úgyhogy erről nem nyilatkozhatok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!