A ti 2-5 evesetek jatszik táblával, okostelefonnal, szgéppel? Ha igen, miket?
elfelejtettem, hogy meg vannak a foglalkozasos jatekok (tuzolto, orvos, fodrasz, stb, targyakat parositani, megtalalni a kakukktojast)
Lassan haladok, de szeretnem a leheto legjobbra csinalni
igen, szeret játszani vele
keress még szinezős programot,azok is nagyon jók
hasonlóakkal játszik,mint a gyermeked
még szokott kosárlabdásat is,vagy van olyan h a lufik/tárgyak repülnek és azokat kell az ujjával szétpukkasztani
nekunk is tabunk van, ket eves fiam siman kezeli. o youtubeon nez meseket es van valami wc papiros jatek, amit szeret. illetve angry birds tetszik neki, de mindig a masik iranyba lovi ki oket. :-) o reggeli elott szokott picit jatszni, illetve delutan, mert van egy huga, akinek fejnem kell a tejet es igy picit elvan egyedul.
ezeknek a foglalkoztatoknak mi a nevuk, megneznem szivesen. :-)
o felreertitek, en fejlesztek egy ilyen jatekot (pontosabban a grafikat csinalom, es ragom a programozo fulet, hogy ez legyen a kovetkezo project). :D
es szeretnem, ha nemcsak móka lenne, hanem "fejleszto" is. (annak idejen nekem sok fejleszto lapom volt, egesz nap elvoltam veluk :))
akit erdekel, szivesen mutatok par tervet, meg szolok ha kesz lesz :D
egyebkent a szinezo jo otlet, majdnem kimaradt, pedig a fiam is szeret vele jatszani! koszi!
s fiam kedvenc jatekai:
[link] ez a sorozat
szereti a lego duplos jatekot, annak nem talalom a linkjet igy hirtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!